Как да си полираме джантите.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ПОЛИРАНЕ
vlm3 написа:За шкурките сам съгласен с доктора 320 , 800,1000,1200 1500,2000
но от SONAX Chrome & Alu Paste нищо не става!!! след 2000 се ползват 4 полир пасти на 3М за пастиране на авто емаил лак ,SONAXа е като пясак в сравнебние с тях .Ще пусна снимки на мите тиа дни като огледало са.
мисля, че колегата има предвид че Sonax-a като последна процедура е доста груб и би надрал вече прекрасно полираните джанти. Може и да съм разбрал погрешно.doktora_gti написа:Прочети цялата тема колега и ще разбереш каква е процедурата между шкурките и Сонакс-а
До сега четох цялата тема и направо Ви се възхищавам.
Имам само няколко въпроса. Този сонакс е паста която е само покрития предпазващо от корозия така ли ? Само намазваш, избърсваш и то е нещо като предпазващите лака пасти срещу UV лъчи и т.н. ?
Другото което ме интересува е след водната 2000 ли ползваш Кичето с полир пастите ? И какви пасти ползваш? Става въпрос тази зеленната ли или тя е само в началото за грубата операция ?
Аз спрях с 1000 защото ми омръзна да ме пече слънцето
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
браво майстори! мойте джанти се чудех какво да ги правя че на места им е заминал лака и са станали кофти.. на задните не е толкова ама предните са мн смотани! та я сега ще ви омалствам като разпитвам!
Докторе,айде моля те да обясниш последователно как става работата(последователно),какво е нужно с точност и от каде се намира(ако кажеш и цените приблизително.. нямаш грешка:) и за тия правените инструменти,снимка ако може не нищо не разбрах за тия маркучи бургии скоби ... ква е далаверката там
)))
аз ще ги оправя все някак амааа малко повече имфо ви моля че нямам мн време да налучквам да пробвам иии като вдигна колата на трупчета.. да бягам до магазина иии бля бля.. нямам толкова време
(
затова те моля да обясниш процедурката като за прос човек че да не те тормозим повече с въпроси
))))))))))))
иначе браво за инициативата и за темата пъкк който обясни подробно има една почерпка от мен
лек път ии всичко хубаво .. а на мераклиите който те първя ще си лъскат джантите успех в начинанието
)
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Докторе,айде моля те да обясниш последователно как става работата(последователно),какво е нужно с точност и от каде се намира(ако кажеш и цените приблизително.. нямаш грешка:) и за тия правените инструменти,снимка ако може не нищо не разбрах за тия маркучи бургии скоби ... ква е далаверката там
аз ще ги оправя все някак амааа малко повече имфо ви моля че нямам мн време да налучквам да пробвам иии като вдигна колата на трупчета.. да бягам до магазина иии бля бля.. нямам толкова време
затова те моля да обясниш процедурката като за прос човек че да не те тормозим повече с въпроси
иначе браво за инициативата и за темата пъкк който обясни подробно има една почерпка от мен
лек път ии всичко хубаво .. а на мераклиите който те първя ще си лъскат джантите успех в начинанието
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
ПОЛИРАНЕ
Стефчо за сьбора трябва да са готови и качени на ЧЕРНИЯ,то ще се види де като дойда горе за какво говора.......
Дано да намера гуми само каквато марка искам 
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
doktora_gti написа:Ето това е ПОЛИРАНЕТова е най-лошата джанта от 4-те,от снимката по горе, вече няма закачено по борда,нито драскотина
Може да си гледаш брадата ако искаш.....
Мисля и бочетата да пробвам да полирам,но ще вида как ще стане
Завьршека ще бьде кьм края на другата седмица с нови снимки
![]()
На мен би ми харесало страшно много, ако направиш болтовете и спирачните апарати червени.
doktora_gti написа:Мисля и бочетата да пробвам да полирам,но ще вида как ще стане :?:
:lol:
Браво майсторе! Е тези вече ще станат като по учебник!
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
ПОЛИРАНЕ
Момчета всеки си има мнение по вьпроса
Но ще ви издам само,че средата ще бьде ЧЕРНА
От тук нататьк си мисля че на всеки му става ясно кои цвят на болтовете ще е най-добре
Ако не ме забавят с гумите другата седмица са на колата
И естествено снимки тука.....
CUPRA недей да скромничиш,ти си известен по полирането из ПЛОВДИВ
CUPRA недей да скромничиш,ти си известен по полирането из ПЛОВДИВ