Хасково - Архив
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Anbuch написа:За първи път и аз пропускам сбирка ,но ни е натръшкал един вирус и немога да мръдна от леглота ,а жената и малкият са в болница...
Брей бе Наско, де го намерихте тоя вирус бе, бате слабо къркаш, нема те лови нищо да знаеш,
Ай кат' се оправите ще спретнем една извънредна среща,
п.п. то и мене ме немаше на сбирката, някой ако е ходил да каже да видим имало ли немало ли е как е било
На сбирката бях само аз!Кибичих пред кауфланда(щот чаках един от Кърджали -и той не дойде да го ева)-след това преместих сбирката на пистата край Малево.Нямаше възражения.На пистата беше горещо -нямах бира.Нищо интересно иначе-имаше пак бая народ.Скарата дето предпазва катализатора ми остана нейде в нивята...
Предлагам ,ако ще се правят извънредни сбирки -да са след работно време,ама не през уикенда.Неделя е мързелив ден,а и съм селянин и си ходя на селото понякога.Абе нека да са в удобно време за повечето от хората,а малцинството ще направи компромис-сектата изисква жертви.На мен ми е удобно по принцип всякога-каквото решите.
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:

Да направим един извънреден пленум на сектата в някоя кръчма ,че да видим дали причината не е в Кауфланда
То остава и някои да си правят паралелни сбирки-ама не ми се вярва.Междудругото вчера ме изпревари един младеж със зелен голф 3 с червен стикер-бая СТАНАХМЕ ама на сбирки нема никой....golf777 написа:аз гледам ,че доста голфета стоят вечер (22.00)OMV но не съм забелязал в тъмното дали имат стикери и дали са инцидентно там или си правят сбирки
- tihomir_hadjiev
- Автомобил:
- Двигател:
..
Аз съм за! Айде да се съберем няхъде да пием по едно.
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
kiko написа:зелен голф 3 с червен стикер
Ха сега де...

Ами да спретнем нещо за идващите петък или събота а? Че миналата седмица бях много зле (болен) и имам нужда от една хубава кръчмарска реанимация

Наякой може и да ни бъде домакин..... в чия ли градина хвърлям камани !?!

- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Е това е най лесно, бе Наско, виж ся направо поемам инициативата:
Значи в Четвъртък, пада се 09.08 на тенис коровете в градината, от 20.30 , тъкмо сме с новия оркестър и две 'убави певици
Нарочно през седмицата, щот нал е по удобно
Ай сега да видим, колко моабетчий ще се съберем
п.п. Наско промени заглавието на темата да се вижда кога ще е сбирката
Значи в Четвъртък, пада се 09.08 на тенис коровете в градината, от 20.30 , тъкмо сме с новия оркестър и две 'убави певици
Нарочно през седмицата, щот нал е по удобно

Ай сега да видим, колко моабетчий ще се съберем
п.п. Наско промени заглавието на темата да се вижда кога ще е сбирката