Маслото на скоростната кутия ?!?
- absent
- Автомобил:
- Двигател:
Маслото на скоростната кутия ?!?
здравеите колеги , скимна ми да проверя как е маслото на скоростната кутия , ама кат незнам от каде да го видя има ли няма ли , помагаите каде се налива и как да видя колко има
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
ако никога не си го сменял - просто го смени, няма да боли много
Абе по някога боли на мене като ми го смениха после почна да стърже ма много тихо карах си така една година и почнаха да не ми влизат скоростите.Сега на "новата" скоростна кутия не смея да и го сменя
Това ,че мене ме пре@баха не значи,че не трябва да си сменяш маслото
Абе по някога боли на мене като ми го смениха после почна да стърже ма много тихо карах си така една година и почнаха да не ми влизат скоростите.Сега на "новата" скоростна кутия не смея да и го сменя

Това ,че мене ме пре@баха не значи,че не трябва да си сменяш маслото

- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
Bobcho_82 написа:CyberBlade написа:П.С. За голф 2 да не се пробва от тамТрябва да има 200мл над тази пробка
Колега как се проверява на 2 -ката защото мислех точно това да направя
От там се проверява ама ... то маслото е досатъчно старо за смяна. И аз препоръчвам да се смени - не е скъпо, а ще го смените само един път. Няма как да се провери правилното ниво - ще се излеее ако е било колкото трябва. Като го сменяш когато почне да прелива от тази пробка, затваряш дупката и доливаш 200мл през дупката на жилото за скоростомера.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”