Да се похваля- сдобих се с Голф 4- дизел, 150 к.с. Highline; Има си почти всичко, но този махагон по таблото и дръжките ми идва в повече Прекалено е турбо Та въпроса ми е- знае ли някой от къде мога да си намеря по- човешки декоративни елементи? Сега съм в Германия, 14 или 15ти съм в София, за там ако някой има нещо предвид да свирка
МАХАЙЙЙЙЙЙ ГОООООООО баси циганията ....а идея за елементи...ми някоя морга лека полека или направо пиши в купува какво точно търсиш и все ще се намери лека полека
Благодаря за инфото, за И-Бей нямам кредитна карта и не знам как. Схте проверя в тунинг магазините. Моите елементи са запазени, само на дясната дръжка е пукнато малко. Ако някой иска може да ги разменим
дидиииии тоя сачак как ми бърка в здравенцетооооо! деа и тунинга деа...
виж дали няма да помогне накакво примерно карбоново фолио-продават ги из немъчко като "тунинг" па по нанатам като си събереш всички елементи-ше си смениш всичко...
krasyncho написа:а това карбоново фолио дали ще стане хубаво
Един приятел използва такова, за да си покрие махагона в Хондата... и стана много приятно, доста си играхме докато го направиме, но стана върхът..., но не пасва добре на всяка кола...
точно така още един колега в клуба на ARL-моторите има два вида махагон дано не си олучил светлия аз съм със тъмния и почти не се забелязва качи снимки да видим колицата