P.S.Ама все пак важното е че 3200 на 5та не са нормабни и колегата има проблем.Кви са показанията на дабитомера на 3та с товар?
Не иска да пълни оборотомера на 5-та скорост
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Тая скорост дето я дават по каталог е по найстина равно и на нова кола.От разработването печелиш 4-5 км./ч. отгоре/тва можеш ва на АБилд продължителните тестове да мидиш/.Още 5-10 от грешка в километража и още някой километра от наклон
Не е нормално максималната ти мощност да е на 4000-4100 ,а ти на равно да правиш 4500 оборота.Иначе окото така е устроено че чмонек трудно улавя малките наклони+вятър.
P.S.Ама все пак важното е че 3200 на 5та не са нормабни и колегата има проблем.Кви са показанията на дабитомера на 3та с товар?
- sharan4e
- Автомобил:
- Двигател:
Ако на последната предавка оборотомера отиде до критичните обороти, значи спидометъра е напълнен. На шарана критичните почват от 4600(т.е. червеното) и е на 200км/ч . Това и е последната му цифра. Та в тоя ред на мисли означава, че достигне ли критичните на 5/6 пр. си е достигнал и последната цифра на спидометъра.
Като гледам и при колегата Madj0 е така
Макар, че темата на човека съвсем не беше за това кой колко оборота може да направи с колата си
Не мисля, че е нормално при него на 5-та да достигне само 3500об. Ама ако е имало било то и леко нагорнище...
Като гледам и при колегата Madj0 е така
Макар, че темата на човека съвсем не беше за това кой колко оборота може да направи с колата си
Не мисля, че е нормално при него на 5-та да достигне само 3500об. Ама ако е имало било то и леко нагорнище...
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
didodi написа:Няма повече старши аз само да я пробвам дали са живи конетеkombito-tdi написа:по-леко с тия скорости да не ви сьбера книшкитена магистралата в 4 сутринта
А те пък и многото коне
аз със мойта не смея да рискувам с такива километри.Най-много съм правил 150 на бул."Брюксел" в София и то когато я купих,а и както казаха колегите нашите скроростни кутии са други,а как ми се иска да са като на ТДИ-то (дългички да са.... )Върни се в “Дизелови агрегати”