Лаптоп в колата

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Luskaviq
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Лаптоп в колата

Мнениеот Luskaviq » Съб 28 юли 2007 3:11

Здравейте колеги, на мойто голфче(бившото де) му бях сложил касетофонче говорители и туба с усилвателче, обаче след това си взех лаптоп и започнах да се чудя как да го вкарам и него.е гофчето го подарих защото позаминах малко в чужбина, ама идеята ме човърка все още КАК ДА СЛОЖА ЛАПТОПА В КОЛАТА.
сега аз си мисля лаптопа го захранвам от запалта това добре
2ро место радио слагам усилвател за предните колони(може би пищялки и някакви малки елипси)
друг усилвател за заднните колони и вече нз как да свържа и туба с 3ти усилвател.и изобщо това което мисля така ли е?някои усилвватели имат изход за друг усилвател...да ги навържа един към др или де да знам.и как мислите, дали качеството на звука ще е добро с всички тия маниполации
мерси на всички :roll:

Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Съб 28 юли 2007 7:35

правиш си прелечно кар аудио с някакво СД което има вход например СОНИ новите модели всички имат дори отпред вход AUX на жак 3.5мм и с едно кабелче жак жак си пушка :wink:

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Съб 28 юли 2007 10:06

а лаптоп-а как ще се захранва?

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Съб 28 юли 2007 12:00

dj_nako написа:а лаптоп-а как ще се захранва?

Един инвертор и няма проблем. Аз така си захранвам апаратчето за въздух на рибетата за стръв като хода за риба mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Съб 28 юли 2007 13:47

брейййй нови технологии. :oops:

Потребителски аватар
Luskaviq
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Luskaviq » Нед 29 юли 2007 1:51

MuTa4eTo написа:правиш си прелечно кар аудио с някакво СД което има вход например СОНИ новите модели всички имат дори отпред вход AUX на жак 3.5мм и с едно кабелче жак жак си пушка :wink:

Това май е най-удачния вариант ама трябва и радио да купувам :roll:

nivanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nivanov » Нед 29 юли 2007 8:08

Има си готови захранвания за кола за лаптопи, но не са евтини. Дурия проблем - при ползване на лаптоп по време на движение доста често заминава хард диска му, не издържа на чак такива вибрации.

Потребителски аватар
6669

Мнениеот 6669 » Нед 29 юли 2007 10:22

nivanov написа:Има си готови захранвания за кола за лаптопи, но не са евтини. Дурия проблем - при ползване на лаптоп по време на движение доста често заминава хард диска му, не издържа на чак такива вибрации.

напротив това е за настолния компютър при вграждане в колата

Luskaviq написа:Това май е най-удачния вариант ама трябва и радио да купувам :roll: .

иначе ще имаш много повече разправии по добре вземи за 200 лв 1 плеар но поне ще знаеш че всичко ти е както трябва и като искаш само откачаш лаптопа и си имаш нормална музика :wink:

Потребителски аватар
Luskaviq
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Luskaviq » Пон 30 юли 2007 1:15

аз за вибрациите не се притеснявам, защотото съм в чужбина и тука дупки няма, а и не съм трръгнал на състезание.това с радиото ясно ама ми се иска да го пропусна тоя момент.аз съм сигурен че ако тръгна да ги купувам тия неща ща не ща ще го измисля, ама няма да е добре измислено.затова оставям темата на вас. 8)

nivanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nivanov » Пон 30 юли 2007 7:11

MuTa4eTo написа:
nivanov написа:Има си готови захранвания за кола за лаптопи, но не са евтини. Дурия проблем - при ползване на лаптоп по време на движение доста често заминава хард диска му, не издържа на чак такива вибрации.

напротив това е за настолния компютър при вграждане в колата

Хайде позволи ми да имам идея за какво става дума, до тук съм скапал дисковете на поне 3 (за щастие - служебни) лаптопа по този начин ;-)

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Нед 05 авг 2007 21:22

Колега ако лаптопа ти има Bluetooth изпраскай на голфчето една Bluetooth станция и въобще мяма да се занимаваш с кабели и темподобни неща освен захранването за лаптопа де ;)

Потребителски аватар
Luskaviq
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Luskaviq » Пон 06 авг 2007 3:15

mafiacartel написа:Колега ако лаптопа ти има Bluetooth изпраскай на голфчето една Bluetooth станция и въобще мяма да се занимаваш с кабели и темподобни неща освен захранването за лаптопа де ;)

то вече не е голфчето ама можеш ли да ми поразясниш малко за тая Bluetooth станция , че пак съм поизостанал :oops:

Потребителски аватар
6669

Мнениеот 6669 » Пон 06 авг 2007 9:34

иска са ти каже за плеарите на Паинер и Сони но така не става както той си мисли понеже този Блутут се ползва за хендс фрий за телефон а не за Блутут станция :idea:

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Пон 06 авг 2007 9:52

MuTa4eTo написа:иска са ти каже за плеарите на Паинер и Сони но така не става както той си мисли понеже този Блутут се ползва за хендс фрий за телефон а не за Блутут станция :idea:

Не,не колега ваобще ненамесвам никакав вид Player , просто искам да му предложа една Bluetooth на "Parrot" станция която се връзва към Playera и при подаване на сигнал от страна на Лаптопа просто натискаш бутона на устройството което ще приеме сигнала от Лаптопа и си готов според мен ,но за всеки случай там кадето ги монтирват питай дали ще стане.

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Пон 06 авг 2007 19:18

безсмислено е да позлваш лаптоп...прекалено много място ти трябва освен това 1 по-рязко спиране и не знаеш в кой край на купето ще замине и ще трябва да го събираш от там. По-добре си вземи 1 маломощен компютър с читаво охлаждане(правиш си го самичък или плащаш на някой да ти го направи) и едно малко екранче хем ще и слущащ музика хем филми ще гледаш ако искаш на доста сносна цена :wink: стандартното компютърно захранване е сравнително лесно за преправяне да взима ток от запалката

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”