Коя от двете коли повече ви допада.
- autochoice
- Автомобил:
- Двигател:
Ако не си истински Калитко, Ауди-то би ти създало много грижи с лигавото си окачване.
В крайна сметка ако си земеш А4-ката, ще станеш един от хилядите горди притежатели на този модел, които никога не са имали проблеми с ходовата част и си носят носачите в багажника, само ей така за всеки случай.
Иначе във всичко останало и двете коли са много солидни.
Виж как са и километрите - т.е. на теб ли ще се падне честта да сменяш турбо или предния собственик ще те е отменил в това приятно начинание
В крайна сметка ако си земеш А4-ката, ще станеш един от хилядите горди притежатели на този модел, които никога не са имали проблеми с ходовата част и си носят носачите в багажника, само ей така за всеки случай.

Виж как са и километрите - т.е. на теб ли ще се падне честта да сменяш турбо или предния собственик ще те е отменил в това приятно начинание

- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
autochoice написа:Ако не си истински Калитко, Ауди-то би ти създало много грижи с лигавото си окачване.
В крайна сметка ако си земеш А4-ката, ще станеш един от хилядите горди притежатели на този модел, които никога не са имали проблеми с ходовата част и си носят носачите в багажника, само ей така за всеки случай.![]()
Имал ли си А4 , занимавал ли си се с носачите или само си чешаш езика ? Легенди ми разправяха и на мен кои какво чул преди да си взема . Определено Golf 4 и А3-то са по здрави , но и возията е различна . Имам и A3 и А4 и мога да кажа ,че и от двете съм доволен .
P.S. На голяма част от колите след 94 година 50 % от окачването е от леки сплави няма да пиша защо предполагам има достатъчно изписано . На нас ни остава да чакаме и да се надяваме , че и при нас някои ден няма да има дупки , шахтите няма да са на средата на пътя и т.н.
А за ремонтите можете да питате Niksi какво съм сменил за вече над 20 000 км с А4-то , нито един носач - дано и занапред да е така
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
Прав си колега че А4 вози по меко,все пак е лимузина.И като чели е повече за семейна кола.
Но на мен ми харесват повечко по-малка кола.А Голф 4 с 4 врати не е хич малка,като си има и голям багажник.
Ето.Има си място за багаж като си тръгнеш я на моренце,я на другъде.
Е казано е че няма да го пълниш с чували с дърва.

Но на мен ми харесват повечко по-малка кола.А Голф 4 с 4 врати не е хич малка,като си има и голям багажник.
Ето.Има си място за багаж като си тръгнеш я на моренце,я на другъде.
Е казано е че няма да го пълниш с чували с дърва.
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
абе те преди и за тройките казваха че били еди си какви чупело се нещо по задвижващите валове,ама на какво става пълно с тройки на всякъде в градовете и с вентота...така че всеки да си прави изводите.
Прав си колега.
Според мен бензинката е по-добър избор.Отщя ми се за дизелка като прочетох това.Направо ми стана гадно за колегата в какво положение е изпадна.Хубаво че е решил проблема.Макар и проблема да е рядък по добре си е бензинка,макар и да гори повече

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”