После искам да благодаря на Tyan, че също си загуби време и гориво да ме разкарва из цяла София да търся нужната ми част!
Искам да благодаря на golfarata за това че ми намери нужната част и съдейства да я взема на ниска цена!
Искам да благодаря на vaskoto1 за помощта която ми оказа и да му се извиня, че му провалих уикенда и почивните дни!
Искам да благодаря и на Pavcho за това че ми осигури нужните части в неделя, когато такива почти не се намират!
Накратко историята - след сваляне на мека връзка от генерацията на колата ми се оказва, че ми е спукан изпускателен колектор.
Решение за сваляне на същия и намиране на втора употреба такъв заедно с тръбата до катализатора.
Намерихме такъв, но за да се свали стария колектор трябва преди това да се свали всмукателния колектор.
Е да ама счупихме шестограм в един от болтовете и останалите опции бяха или сваляне на двигател или сваляне на главата.
Избрахме по-бързия вариант - сваляне на главата (нова гарнитура и болтове) и в неделя от 12:00 до 15:00 бяхме готови с цялата процедура заедно с оправянето на цялата изпускателна генерация.
Много благодаря отново на всички горепосочени замесени в моето приключение!
Радвам се че ви има и че може да се разчита на вас.