Рон Денис гони Алонсо, Бриаторе си го връща обратно???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Вто 07 авг 2007 12:01

ACCELERATOR написа:Не мисля, че Хамилтън е еднодневка. Имайте предвид, че това е първия му сезон в Ф1. Той има голям потенциал. А Алонсо си е циганин. Характера му не позволява да бъде истински шампион. Злобен е, и завистлив. Имаше едно филмче във vbox7 - Алонсо върви, гледа настрани, и без да иска се блъска в един фотограф. После скача да го бие :shock
Колкото за Кими - нищо общо с дисциплината на Шумахер. Все пак е финландец - обича да пие, в компанията на хубави жени. На няколко пъти е предупреждаван от Рон Денис докато беше в Макларън, точно заради това. Гледал съм филм за Шумахер и ежедневието на един шампион. Общо взето се изразява в тренировки, фитнес, ядене. Много строга програма. Като гледам Хамилтън - той върви точно по този път - последователен е, и сериозен, има си цел, и я следва.

Тук съм съгласен, Райконен е от типа пилоти като от 70те и 80те.
Природен талант, но мързелив, набляга на пиенето , жените и купоните.
Шумахер въведе професионализма и 100% отдаването във Формулата, която вече не е спорт, а бизнес.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 07 авг 2007 12:03

ACCELERATOR написа:Не мисля, че Хамилтън е еднодневка. Имайте предвид, че това е първия му сезон в Ф1. Той има голям потенциал. А Алонсо си е циганин. Характера му не позволява да бъде истински шампион. Злобен е, и завистлив. Имаше едно филмче във vbox7 - Алонсо върви, гледа настрани, и без да иска се блъска в един фотограф. После скача да го бие :shock
Колкото за Кими - нищо общо с дисциплината на Шумахер. Все пак е финландец - обича да пие, в компанията на хубави жени. На няколко пъти е предупреждаван от Рон Денис докато беше в Макларън, точно заради това. Гледал съм филм за Шумахер и ежедневието на един шампион. Общо взето се изразява в тренировки, фитнес, ядене. Много строга програма. Като гледам Хамилтън - той върви точно по този път - последователен е, и сериозен, има си цел, и я следва.

кими е моят фаворит с тази негова дисциплина :lol:

и аз обичам да пия в компанията на хубави жени ;)

а за хамилтън мога да кажа че момчето ги усеща..
нормално да кажеш подхлъзнал се ..в се пак взеха много кофти решение да го вкарат в бокса малко след като спря дъжда и да му сложат гуми за сух асфалт.. е ... след това навакса .. но толкова само..

това не зависи само от него.. все пак първи сезон.. колко състезания има ? а колко има алонсо ?
просто прожекторите в момента не светят към него това е всичко..

и както написа колегата преди мен...
на тях им трябва тазгодишен шампион .. а не бивш такъв ;)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 07 авг 2007 14:42

Alonso ще напусне макларън след края на сезона.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Вто 07 авг 2007 15:13

Еххххх тая злоба към тоя Алонсо бе.Стига бе хора.Еднодневка бил.Затова има 2 шампионски титли.Е няма го вече Шуми преодолейте го най-накрая.Няма го!То по тая логика сички са еднодневки а Адриан Сутил примерно е синозитна кърпичка.Там случайни хора няма.Алонсо в момента най-ме кефи как кара.Изпреварвания, агресия, хъс.Оня черен мухльо, евала му правя ама не ме кефи.Просто не е моя тип пилот.Нормално е на Алонсо да не му е гот там.Самочувствието е много важно в тоя спорт, както каза колега отгоре.Никак не е лесно да си фаворит сума ти години и накрая да те измести некво черно дупе, което нито има опита ти нито е по-добър от тебе.Политика.Не му е мястото в Макларън.Негова си е грешката, че се премести.В Рено си му беше екстра.Фисикела си е вечната втора ръка тва е ясно.Както и да е.Дано се махне оттам.Те двамата не са създадени да са съотборници.

Извода от цялата тема е, че е***а м*****а на тоя спорт с тия интриги, боксове, гуми, забрани, ограничения и тн.

ПП ОФФ Гледах една реклама по РТЛ която много ме изкефи.Клипа почва и тече под песничката на некви деца "Всичко което го можеш, аз го правя по-добре..." и главните герои са Алонсо и Хамилтън и се карат като деца и тн абе точно беше предадено отношението им на пистата.И накрая завърши рекламата, Хакинен ги прееба като старо куче.Той са нали е в туринг шампионата пак с Макларън.

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Вто 07 авг 2007 15:17

Хахаха, както винаги съм казвал, някои фенове на Шумата никога няма да простят на Алонсо, че му взе две титли, при това с по- слаба кола, и злобеят ли злобеят срещу него. Както казва един приятел, не ме интересува кой ще победи, не ме интересува кой ще е шампион, само да не е Алонсо :)

FaTDoG написа:Таланат е Хамилтън да и кво рамо са му Ударили???

Неее, хич не му удариха рамо... излизат 7-8 коли от пистата, връщат САМО Хамилтън... Печели Алонсо квалификацията, наказват го, за да е първи Хамилтън... дори от отбора на Макларън след едно състезание (преди 4-5 състезания някъде беше това) признаха, че количеството гориво в двата им автомобила облагодетелства Хамилтън, защото той води в класирането.

Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Вто 07 авг 2007 15:43

Нещо интересно (ако не сте ги гледали) :lol:
Първата победа на Шуми
http://www.youtube.com/watch?v=d89PcySN ... ed&search=

Шуми тества Maserati Spyder
http://www.youtube.com/watch?v=RMHW_CmD ... ed&search=

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 07 авг 2007 15:45

Шумахер имаше достатъчно самочувствие да каже "аз съм най-добрия", и същевременно винаги е бил готов да приеме съвет или препоръка.

Потребителски аватар
The Corrupt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Corrupt » Вто 07 авг 2007 18:16

Ludia написа:Шумахер имаше достатъчно самочувствие да каже "аз съм най-добрия", и същевременно винаги е бил готов да приеме съвет или препоръка.

Напълно съгласен съм с мнението ти :wink:

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Сря 08 авг 2007 8:26

И двамата са добри пилоти. Ако се разделят в различни отбори ще е подбре и за двамата. Говори се, че Ферари може да вземат Алонсо на мястото на Маса. Тогава пак ще стане същото ще се изпокарат с Райконен. Двама фаворити в един отбор винаги води до сърдитни, всеки иска всички лаври за себе си!!!

Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Сря 08 авг 2007 10:12

Макларън показа вратата на Алонсоp

Свободен си да си ходиш, заявил шефът на Макларън Рон Денис
на испанския пилот Фернандо Алонсо в отговор на отправения ултиматум, пише "Таймс",
позовавайки се на източници от тима.

"Махай се, омръзнахте ми и двамата с вашите разправии", казал Рон Денис на Алонсо.
Двукратният шампион ще изкара сезона в Макларън и за догодина ще си търси нов отбор.
Кандидати за Фернандо Алонсо не липсват....

Подробности на: http://sportni.bg

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 08 авг 2007 10:18

ако дойде във ферари, ще му се е*е мамата на кими :lol:

Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Сря 08 авг 2007 10:21

Ludia написа:ако дойде във ферари, ще му се е*е мамата на кими :lol:

Тогава ще стане страшно :duel

nivanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nivanov » Сря 08 авг 2007 10:34

teo_ss написа:И двамата са добри пилоти. Ако се разделят в различни отбори ще е подбре и за двамата. Говори се, че Ферари може да вземат Алонсо на мястото на Маса. Тогава пак ще стане същото ще се изпокарат с Райконен. Двама фаворити в един отбор винаги води до сърдитни, всеки иска всички лаври за себе си!!!

Да бе, Сена и Лауда години бяха в един отбор и правеха диво шоу (е, верно, не беше ферари с отборната тактика и първи и втори пилот), да не би да се изпокараха?

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Сря 08 авг 2007 11:09

хора защо говорите за първи и втори пилот, явно щото живеем в държава дето има първи и втори хора.......нещата са устроени така всеки пилот си има екип, който работи с него с двата екипа работи деректора на отбора или както искате му го кажете .... двата екипа сами си избират тактиката, а директора я координира има намеса само в случаите когато двамата главочи се борят за място и тогава екипа решава, дали да ги остави свободно да се борят /мак ларън/ или им казва ти си отпред ти отзад /ферари/
в този спорт е много важен setup или настройките на колата спрямо характеристиките на пилота, дори и в два еднакви мотора има разлика, камо ли в коли с различни настройки . в тези среди никой не може да си позволи лукса да прецака Алонсо, не за друго, а защото там става дума за много пари наляти в отбора, просто на него не му пасва там и си търси оправдание да избяга

Последна промяна от asentm на Сря 08 авг 2007 11:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Сря 08 авг 2007 11:10

nivanov написа: Да бе, Сена и Лауда години бяха в един отбор и правеха диво шоу (е, верно, не беше ферари с отборната тактика и първи и втори пилот), да не би да се изпокараха?

Сена и Прост :!:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”