Вече не пишат акт при вдигане от "паяк"
ДОСЕГА:
При вдигане на колата с "паяк" на нарушителя се съставя акт
НОВО:
Актът за това нарушение отпада

Пишат ли Акт за вдигане от "паяк"?
Пишат ли Акт за вдигане от "паяк"?
Нали скоро имаше промяна в закона за движение. Та преди една 1-2 седмици, с в-к "24 часа" излезе една книжка с "новите правила на пътя". Та там пише така:
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пишат ли Акт за вдигане от "паяк"?
durexxx написа:Нали скоро имаше промяна в закона за движение. Та преди една 1-2 седмици, с в-к "24 часа" излезе една книжка с "новите правила на пътя". Та там пише така:Вече не пишат акт при вдигане от "паяк"
ДОСЕГА:
При вдигане на колата с "паяк" на нарушителя се съставя акт
НОВО:
Актът за това нарушение отпада
Баща ми бачка в паяците
Пишат актове! Но обикновено на който се направи на отворен!
А ако са ти закарали колата на паркинга 100% акт!
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=54021&postdays=0&postorder=asc&start=15
Това ми се случи на мен
Бате, вчера четвъртък, изгорях с паяка, и ми писаха и акт с отнемане на синия талон за 20 лв.+ паяка 30.лв.+ 3 часа на наказателния паркинг за 3 лева. Twisted Evil Бях си спрял под знак че е забранено паркирането и че има паяк от 7:30-21:30..МНОГО ПРИЛИЧА НА ТЕЗИ НА СИНИТЕ ЗОНИ....но няма надписите синя зона от-до..
Значи: има големи табели че е синя зона, до 18:30 примерно, което значи че след това не е....и ти се мяташ както направих аз, НО!! загледай се по-високо на същия стълб как има знак "забранено паркирането" и под него една табела с паяк и работно време от 7:30-21:30 !!! Е, питах един катаджия който се мотаеше там днес, точно като спирах пак, защото ми се налагаше да идвам на това място няколко вечери подред, и му викам "Ще ме дигнете ли, нали е до 18:30 синя зона, сега е 19:00? Онзи казва: Да, не е вече синя зона,спирай си, но я виж по-нагоре знака на стълба че е забранено паркирането!..И ми вика за капак Няма да те вдигнат тука". Twisted Evil Няма, няма..ама аз отпраших и търсих по уличките място
Номера е следния: Синя зона от 7:30-до 18:30,паяка вършее за такива без талони, на които съм и сложени скоби и се покриват...като изтече 18:30 и не е вече синя зона, почват балъците като мене да си паркират..и ги вдигат на основание паркирал на знак "забранено паркирането".
Така че гледайте внимателно знаците!
Това ми се случи на мен

Пишат актове! Но обикновено на който се направи на отворен!
Според мен има закон, според който - пишат или не, а не според който е отворен.
На мен проблема ми е че ми написаха акт, а в вестника (държавен вестник така да се каже

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
durexxx написа:Пишат актове! Но обикновено на който се направи на отворен!
Според мен има закон, според който - пишат или не, а не според който е отворен.
На мен проблема ми е че ми написаха акт, а в вестника (държавен вестник така да се каже) пише че закона вече е друг, затова и пуснах темата. Служителите на КАТ ли незнаят закона и ни правят на балъци или просто не съм разбрал за "новия закон".
Написах ти по-принцип пишат актове на всички!
Но имат норма за изпълняване и ако пишат на всички ще са вътрешно отделение!Само за информация мога да ти кажа че баща ми взима 350 лв. заплата а къде отиват парите от глобите си е дива Индия!
p.s.
а като ти е колата на паркинга вече освен че акта ти е 100% ти правят и справка за книжката и ако имаш нарушения може да ти я приберат!
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
явно никой не е сигурен.в събота на дружба ми вдигнаха колата отивам аз на паркинга платих си 44 лв. и си взех колата.нито ми поискаха някакви данни нито ми искаха някакви документи.изкараха ми една касова бележка и това всичко.Мисля си че ако пишат акт трябва поне книжката да ми поискаТ да видят кой е направил нарушението и т.н.
Дано някой успее да намери нещо в законите
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
SnowMaster написа:явно никой не е сигурен.в събота на дружба ми вдигнаха колата отивам аз на паркинга платих си 44 лв. и си взех колата.нито ми поискаха някакви данни нито ми искаха някакви документи.изкараха ми една касова бележка и това всичко.Мисля си че ако пишат акт трябва поне книжката да ми поискаТ да видят кой е направил нарушението и т.н.
ХЕХЕХЕХЕ
Събота и неделя полицайте почиват!и не се пишат актове!
Трябва да черпиш

- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Зависи ...
Зависи за какво нарушение са те вдигнали. Ако си нарушил закона за движение по пътищата ти пишат и АКТ. Ако да речем си паркирал на така наречената от тях "зелена площ" в която няма нищо зелено. Те вдигат и ти пишат акт но не от КАТ а от Общината! Това е кретения, която ми се случи като паркирах на тротоара на Васил Левски и Дондуков. Там ме вдигнха и после ми казаха, че е защото съм спрял на злена площ. Питам аз каката от общината къде видя зелена площ? Отговора беше, че то нямало, но в плана им било предвидено да има някой ден!
КРЕТЕНИИИИИ ....
КРЕТЕНИИИИИ ....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”