хахаха-за тебе знам че си готов да ма отвееш......Ludia написа:1.6 101 коня на линия....
Г3 1.9 TDI, 90к.с. vs. Г3 1.8 ABS
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Ventoman написа:Golf 3 1.8 написа:ВЕНТОМАН ква ти е колата???
Vento TDI 1Z 1.3 bar boost . В момента ми е спукан интерколера , като отстраня повредата , бих изхабил един чифт гуми
На 1.3 ама с сток турбото ли си????А за ники7878 ,просто съм реалист и мога да кажа че колата ми не е бърза в никакъв случай реално погледнато ,но пък тия за които говорите са коли за возене и нямат нищо общо с рейсинга.И аз кат имах 1.8моно и се чудех кво да направя да тръгне повече ,ма няма братче това си е да си вършиш работа ,не може да ти достави удоволствие както АБФ-а примерно.Колкото за голф 4 1.8т не знам ,но съм се пускал с А3 1.8т сток която върви повече от г4 1.8т шот е по лека с 100кг някъде и я бия с 3-4 коли разлика такаче.......
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vlado_88 написа:искам да напиша нещо дето да се посмеете.може някои да го е 4ел ама аз да си кажа самата истина Голф 2 1.6 турбо дизел с интерколер бие Голф 3 Гти с кола и малко.![]()
![]()
Баце стига писа глупости може да бие ама някое ГТИ дето е пълен кенеф.
Преди два месеца се пуснах с два такива голфа единия вървеше много повече от другия и го отървах първия път -> почти не можах да тръгна (само от старта изостанах с над 2 коли), но към 150км/ч го настигнах и после го минах, после тръгнахме от летящ и го бих.
И двата голфа бяха читави, но единия вървеше много по-яко от другия не знам какво му беше правено и двата са 1.6ТД с интеркулер 80коня заводски.
Като втория си ме изненада много приятно с вървежа си, но е невъзможно да бие читаво ГТИ 115коня.

Така, че не знам какво си видял, но то е далеч от реалността и нямаше нужда да го споделяш.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
dxd написа:Ventoman написа:Golf 3 1.8 написа:ВЕНТОМАН ква ти е колата???
Vento TDI 1Z 1.3 bar boost . В момента ми е спукан интерколера , като отстраня повредата , бих изхабил един чифт гуми
На линия съм да направим няколко гонки като си готовСток съм само съм махнал катализатора
Тва за мене ли е или?

Golf 3 1.8 написа:dxd написа:Ventoman написа:Golf 3 1.8 написа:ВЕНТОМАН ква ти е колата???
На линия съм да направим няколко гонки като си готовСток съм само съм махнал катализатора
Тва за мене ли е или?
С теб дали имам шанс

Имах предвид Вентоман-нали търси читав АБС сток та моя е такъв и съм навитак да се подърпаме

- Kartala
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Г3 1.9 TDI, 90к.с. vs. Г3 1.8 ABS
WOOF написа:Искам да попитам вас защото явно момчето с което се дръпнах ме лъже..
Вика ми , че голфа му който е 1.9 90 коня и щял да ме дръпне... а аз съм с Г3 1.8 АБС + скоростна кутия с шпер.Та наредихме се с момчето и оуу ужас взе ме като прял като ме погна от старта на 400 метра ве4е беще на 2-3 коли пред мен.Та въпроса ми е по принцип ли си бягат или тоз е пипал печката си ?
заглавието mod edit: dobrinb
и аз съм наказвал същия голф така,че не се учудвай... това че караме дизели не значи че не ни вървят

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ох, от къде пак изкопахте тая тема, не е много стара, ама ...
Говорим за наистина сток, без чип и т.н. Ами и аз съм наказвал 1.8 90 к.с. с моята тройка, дето беше абсолютно сток 1.9 AHU, 90 к.с. Сега не знам другата каква беше, дали е работил на 2 цилиндъра, или е бил на газ /не беше/ или е имал 50 кила музика, и т.н. Случват се и двете. Колите са на кантар, така че ...
Говорим за наистина сток, без чип и т.н. Ами и аз съм наказвал 1.8 90 к.с. с моята тройка, дето беше абсолютно сток 1.9 AHU, 90 к.с. Сега не знам другата каква беше, дали е работил на 2 цилиндъра, или е бил на газ /не беше/ или е имал 50 кила музика, и т.н. Случват се и двете. Колите са на кантар, така че ...