Въпрос за Голф III
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за Голф III
Вчера докато се прибирах от бач ми изгърмя фланеца за водата.Искам да питам разбирачите дали има нещо по-специфично при смяната му.
- Вангел
- Автомобил:
- Двигател:
ре
здрасти
какъвто и да сложиш в най-скоро време ще текне....
тва се получава вследствие на завидното качество на авточастите който се продават по магазините....
от високата температура така се деформира челото му че можеш да вкараш някаква отвертка в главата без да го сваляш
лично мое мнение е че трябва да сложиш някаква гарнитура между него и главата.....да махнеш гуменото уплътненийце и на негово място гарнитура за да има нещо между метала и пластмасата като термомост......
ако оставиш гумичката пак става
тва се получава вследствие на завидното качество на авточастите който се продават по магазините....
от високата температура така се деформира челото му че можеш да вкараш някаква отвертка в главата без да го сваляш

лично мое мнение е че трябва да сложиш някаква гарнитура между него и главата.....да махнеш гуменото уплътненийце и на негово място гарнитура за да има нещо между метала и пластмасата като термомост......

- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ре
Аз взех оригинално колега от Ю-х,досега колкото и да съм продал от тях несъм имал проблем силно се надявам и при мен да няма,но все пак ти благодаря за съвета ще погледна кое как ляга и ако има нещо гнило ще те послушамВангел написа:здрасти
от високата температура така се деформира челото му че можеш да вкараш някаква отвертка в главата без да го сваляш![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”