Мнение за почивка в Лозенец

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 07 авг 2007 9:00

megalodon написа:на Лозенец е чук :) Храната е сравнително евтина, пък и няма толкова хора като по другите курорти, което за мен е предимство. Помня чв миналата година имаше много комари и ми изядоха краката, ама то май навсякъде е така.
аве почнал е и Лозенец да се попрепълва вече,особенно петък събота и неделя е фраш,но е готино че са все свежи хора (главно заради Alchohol-a i By The Way)от петък до неделя сутринта е трудно да спиш през ноща.Затова ако ще спите там взимайте хотел по-далеч от плажа и да е с ПВЦ дограма :idea:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 07 авг 2007 22:44

Аз съм там от 12 до 19 Август.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 07 авг 2007 23:00

Ха, там има станция на Софийската Адвокатска Колегия, и съм бил три лета, или четири, вече ми се губи... Не е лошо, особено станцийката е супер реновирана, има и кръчма към нея, не е далеч от плажа и центъра... Бил съм и в хотел Ирина на център, точно първата година като го пуснаха, ама не знам сега какви са цените. Иначе за манджа - става в Старата къща, и в кръчмето под хотел Ирина - на приемливи цени, не е лошо. Плажът не е нищо особено, на Арапя е гот, ама там вече много народ и няма къде да се стъпи. Май вече няма да ходя на там, но пък не е никак лош вариант, а и е евтинко сравнително.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 08 авг 2007 8:12

dobrinb написа:Ха, там има станция на Софийската Адвокатска Колегия, и съм бил три лета, или четири, вече ми се губи... Не е лошо, особено станцийката е супер реновирана, има и кръчма към нея, не е далеч от плажа и центъра... Бил съм и в хотел Ирина на център, точно първата година като го пуснаха, ама не знам сега какви са цените. Иначе за манджа - става в Старата къща, и в кръчмето под хотел Ирина - на приемливи цени, не е лошо. Плажът не е нищо особено, на Арапя е гот, ама там вече много народ и няма къде да се стъпи. Май вече няма да ходя на там, но пък не е никак лош вариант, а и е евтинко сравнително.
Добрине,тая станция е завзела и част от плажа(седи все празна и не пускат хора на нея) пустиняци :lol:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 08 авг 2007 8:24

LILO&STICH написа:Добрине,тая станция е завзела и част от плажа(седи все празна и не пускат хора на нея) пустиняци :lol:

В голяма грешка си, тази за която говориш е най-вероятно на Върховния Касационен или на Върховния Административен Съд. Адвокатската станция е на около 150 метра от морето, в което разстояние има едно голяааама поляна...

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 08 авг 2007 8:26

dobrinb написа:
LILO&STICH написа:Добрине,тая станция е завзела и част от плажа(седи все празна и не пускат хора на нея) пустиняци :lol:

В голяма грешка си, тази за която говориш е най-вероятно на Върховния Касационен или на Върховния Административен Съд. Адвокатската станция е на около 150 метра от морето, в което разстояние има едно голяааама поляна...
никва грешка нямам.Никси като ходи да ти снима табелката на плажа :idea:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 08 авг 2007 8:27

LILO&STICH написа:никва грешка нямам.Никси като ходи да ти снима табелката на плажа :idea:

Да снима ...

viksa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот viksa » Сря 08 авг 2007 9:30

И аз потвърждавам за табелката на Сф адвокатска колегия=>запазени чадъри точно пред Алкохол, даже и въженца са опънали :lol:
Аз се върнах в неделя от Лозенец и честно казано не съм доволен- в прехваления ресторант Френдс (не е нищо особено де) обслужват страшно бавно, за да се нахраниш където и да било трябва да си правиш резервация сутрин преди плажа :roll:
WiFi обаче има навсякъде. Самия плаж е доста добър. Малко ме съмнява да си намериш места за нощувки обаче, а предвижването с кола в тесните улички, особено през уикенда е почти невъзможно :wink:
Но пък не пропускай пиано бара

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 08 авг 2007 9:55

LILO&STICH написа:По-добре на Лозенец и там ако ти е гот отиваш на къмпинг Юг да се цопкаш в кристална водица :wink:

Това за мен е най-хубавия къмпинг :да:

Стефчо, и да не забравиш да пратиш снимки от морето Изображение

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Сря 08 авг 2007 11:47

Stefan написа:
LILO&STICH написа:По-добре на Лозенец и там ако ти е гот отиваш на къмпинг Юг да се цопкаш в кристална водица :wink:

Това за мен е най-хубавия къмпинг :да:

Стефчо, и да не забравиш да пратиш снимки от морето Изображение
наистина е много гот там.на къмпинг Юг ходих на плаж.малко хора,чиста вода и едно такова диво е.2 год.ходя там.иначе на квартира в Лозенец бях.

Потребителски аватар
Stefan 0201
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefan 0201 » Сря 08 авг 2007 12:11

°niksi° написа:Аз съм там от 12 до 19 Август.
И ние с Каменов ще тръгваме по това време.Може да се засечем там :wink:

Потребителски аватар
Koko26
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Koko26 » Сря 08 авг 2007 12:21

pit написа:бате, аз отивам в Арапя, на няколко километра от там е, миналата година ходих вечер в Лозенец..много е добре да знаеш! Отивай, и да се обадиш ! :lol:

Колега можеш ли да ми препоръчаш някакви бунгала в Арапя, защото мисля и аз там да ходя. Или с палатката си е най-добре. :ihaaaaa

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 08 авг 2007 12:42

Koko26 написа:
pit написа:бате, аз отивам в Арапя, на няколко километра от там е, миналата година ходих вечер в Лозенец..много е добре да знаеш! Отивай, и да се обадиш ! :lol:

Колега можеш ли да ми препоръчаш някакви бунгала в Арапя, защото мисля и аз там да ходя. Или с палатката си е най-добре. :ihaaaaa
там си ексрта за палатка ве,кво бунгало :lol:

Ivo_20
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ivo_20 » Сря 08 авг 2007 17:20

Аз бях там до 4-ти август. Не знам каде може да отседнете, но пробвайте "Гъбата". Правят вкусни пилешки дробчета по селски....има и наливна бира...
приятна почивка

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 08 авг 2007 17:21

Ivo_20 написа:Аз бях там до 4-ти август. Не знам каде може да отседнете, но пробвайте "Гъбата". Правят вкусни пилешки дробчета по селски....има и наливна бира...
приятна почивка

и правете резервация от сутринта....че там има недостиг...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”