Разглобен е доли и затова пиша тука да стане по бързо да не нощувам отворен....та след големият дъжд колата беше като пробита рибарска лодка след улов на 200 кила цаца...имаше вода навсякъде където се сетите...сега успях да го отворя щото му е скапан единият водач и какво да вида от едната страна се отича ама от другата /спътниковата, дясна/ е завирено...как да отпуша отоците? улуцуте или както там се казва...
/НЕ СЕ ОПРАВИХ С ТЪРСАЧКАТА, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЪРЗАХ ОТДЕЛИХ МАЛКО ВРЕМЕ>>< НЯМА КАК ДА НЕ Е ОБСЪЖДАН ПРОБЛЕМА АМА НЕ НАМЕРИХ/
ПЛС НЕ МЕСТЕТЕ ТЕМАТА ЧЕ НЕ ИСКАМ ДА СПЯ ОТВОРЕН

Люка /шибидаха/ ТЕЧЕ ЯКООО
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
bobcho написа:Почисти си дренажите и не си мацай колата със силикони и всякакви химии и смрадове.Дренажните маркучи се намират в четирите ъгъла на люка.Най добре се прочистват като се свали тавана, но предните два може да ги почистиш с помоща на дълга тел.Отвори люка с манивелата ( ако си сигурен, че може да го затвориш после) и се вгледай в предните му ъгли - трява да ги видиш къде са и после с телта ... ръчкане
найдЪх малко информатионе...отивам да ръгам с тело...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:bobcho написа:Почисти си дренажите и не си мацай колата със силикони и всякакви химии и смрадове.Дренажните маркучи се намират в четирите ъгъла на люка.Най добре се прочистват като се свали тавана, но предните два може да ги почистиш с помоща на дълга тел.Отвори люка с манивелата ( ако си сигурен, че може да го затвориш после) и се вгледай в предните му ъгли - трява да ги видиш къде са и после с телта ... ръчкане
Ръгаш,ама грешно!!!
Запушват се обикновено отдолу, при вратите, не отгоре.
Моите си ги чистя редовно долу на гумените пишки и 3 години нямам никакъв проблем ( и на мен ми е счупен водача и люка не се отваря)
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Veso101 написа:chefito написа:bobcho написа:Почисти си дренажите и не си мацай колата със силикони и всякакви химии и смрадове.Дренажните маркучи се намират в четирите ъгъла на люка.Най добре се прочистват като се свали тавана, но предните два може да ги почистиш с помоща на дълга тел.Отвори люка с манивелата ( ако си сигурен, че може да го затвориш после) и се вгледай в предните му ъгли - трява да ги видиш къде са и после с телта ... ръчкане
Ръгаш,ама грешно!!!
Моите си ги чистя редовно долу на гумените пишки и 3 години нямам никакъв проблем ( и на мен ми е счупен водача и люка не се отваря)
Колега къде точно до вратите дай малко повече инфо плс ?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
като отвориш вратата е точно на колоната дето се държи вратата.Едно черно и меко на пипанеAdnan написа:Veso101 написа:chefito написа:bobcho написа:Почисти си дренажите и не си мацай колата със силикони и всякакви химии и смрадове.Дренажните маркучи се намират в четирите ъгъла на люка.Най добре се прочистват като се свали тавана, но предните два може да ги почистиш с помоща на дълга тел.Отвори люка с манивелата ( ако си сигурен, че може да го затвориш после) и се вгледай в предните му ъгли - трява да ги видиш къде са и после с телта ... ръчкане
Ръгаш,ама грешно!!!
Колега къде точно до вратите дай малко повече инфо плс ?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”