Усилвател Audison Sr2
елипси от зад Hertz ECX 690
В предните врати Hertz EV165
пищялки Hertz
Плеър Pioneer 4800
какво мислите ?
днес ми взеха и 130 лв за кабели и инсталация на предните две във вратите, защото нямах дупки.
Поставиха ми музиката
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Re: Поставиха ми музиката
moleo написа:Усилвател Audison Sr2
елипси от зад Hertz ECX 690
В предните врати Hertz EV165
пищялки Hertz
Плеър Pioneer 4800
какво мислите ?
днес ми взеха и 130 лв за кабели и инсталация на предните две във вратите, защото нямах дупки.
Всичко хубаво ама как можаха да ти сложат "Pioneer"
Иначе говорителите и усилвателчето са eкстра

- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mafiacartel написа:
Всичко хубаво ама как можаха да ти сложат "Pioneer"

Най-накрая някой да го каже ... лично аз съм доста против тази марка .. поради простата причина че ако едно мп3 на Пайнер струва ... 250 лв .. реалната му цена е поне 100 лв по-малко но цената винаги е завишена заради "много известната марка"... ала бала ... както и да е все пак честито колега да си слушаш музичка с кеф и само хубави моменти да изживееш с колицата и музичката
-
- Автомобил:
- Двигател:
B_O_S_S_S написа:![]()
Най-накрая някой да го каже ... лично аз съм доста против тази марка .. поради простата причина че ако едно мп3 на Пайнер струва ... 250 лв .. реалната му цена е поне 100 лв по-малко но цената винаги е завишена заради "много известната марка"... ала бала ... както и да е все пак честито колега да си слушаш музичка с кеф и само хубави моменти да изживееш с колицата и музичката
Аз съм съгласен с теб,че крайните потребителски цени са адски високи.
Но си мисля,че това важи и за другите марки,без изключение.То всичко от едно място идва.
От по-достъпните марки на мен ми харесва Алпин (или Алпайн,или както там се чете).
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
andro_ написа:B_O_S_S_S написа:![]()
Аз съм съгласен с теб,че крайните потребителски цени са адски високи.
Но си мисля,че това важи и за другите марки,без изключение.То всичко от едно място идва.
От по-достъпните марки на мен ми харесва Алпин (или Алпайн,или както там се чете).
Алпайн колега

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
B_O_S_S_S написа:мдам ... така при така посочените цени ... мога да кажа чекойто иска да си слага музика може да дойде аз да му я сложа ще е на половин цена от другите местаи му гарантирам че от самия монтаж никога няма да има проблеми
е да, ама няма да има гаранция

така се връзват магазините със сервизите

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”