Дали според вас е възможно да се получава едно особено просвирване при определена скорост от пробито средно гърне. Дупката е около 4-5 см. и е точно в средата на средното-плоското гърне. При скорост около 80-90 км се получава едно такова тихичко просвирване като когато се духа под определен ъгъл в празна стъклена бутилка. Аз си мисля че е от там защото като че ли започна да се подочува като започна и да се отваря дупката. Интересното е обаче че не зависи дали съм на скорост или не т.е. не зависи от подаването на газ. Затова си мисля дали не е от завихрянето което се образува под колата. Влияе се като че ли единствено от люшкането т.е при тая скорост ако карам по люшкащ асфалт звука леко присецва. Между другото при работа на място се усеща пърпорене но съвсем не толкова силно и при поглеждане на гърнето от долу се вижда че не може да се бръкне навътре защото около 5 мм по навътре като че ли има втори слой ламарина.
По лошото е че тия звуци изпод колата малко трудно се хващат от къде точно идват.

интересно просвирване
- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако си на бензин/газ ще изкара поне 1 година, ако си на нафта доста повече.kaiser666 написа:andro_ написа:Един CO2 апарат,парче ламаринка и заварка на място правят чудеса.Само да си свалиш едната клема на акумулатора,за да няма неприятности после.
![]()
По принцип най-добре става с ново гърне ама и така става временно.
Мерси много за отговорите. Аз на тоя етап не се притеснявам толкова от пробива отколкото от просвирването дето си мисля че е от там а да не се окаже че нещо друго е тръгнало. Иначе нещата така или иначе отиват на смяна на гърнето щото това си е тръгнало, още поне на две места се вижда как започва да подпухва. Интересно обаче е че при мен средното и задното гърне са свързани без сглобка, както го дават по каталозите - на една тръба са, а задното изглежда в отлично състояние.
- Вангел
- Автомобил:
- Двигател:
:)
ми оправи си гърнето и след това ще разбереш дали е от него
не се сещам за средно и задно гърне да са заедно без сглобка...!!!!???
най много някой пишман майстор да ги е заварил на връзката....
както и да е може да греша....(едва ли).....
мисълта ми беше че като си оправиш гърнето(щом видимо е скапано)ако изчезне шума значи е от него...ако не....значи не е:))))))
Пия бира в момента....НАЗДРАВЕ:)))
не се сещам за средно и задно гърне да са заедно без сглобка...!!!!???
най много някой пишман майстор да ги е заварил на връзката....
както и да е може да греша....(едва ли).....
мисълта ми беше че като си оправиш гърнето(щом видимо е скапано)ако изчезне шума значи е от него...ако не....значи не е:))))))
Пия бира в момента....НАЗДРАВЕ:)))
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”