прочетох темите се уплаших
Смяна на ремъци -къде и колко?
Смяна на ремъци -къде и колко?
Здравейте всички.Стигнах до момента да сменя ремъците,но като че
.Ментета,различни фирми ит.н.Има ли сервиз в София където да ми сменят ролки и ремъци с хубави?И ако може да не ми отрежат главата
Питах по магазините -цени различни,хвалят разни фирми
На едно място дори ме убеждаваха ,че на пасата има само 2 ремъка.Добре че бях с колата и го накарах да ги преброи
.Колата е 1.8 ми 92г седан без климатик.Помагайте че е спешно
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
mitni написа:Днес смених ремъците.Ето резултатите.
Ремък gates агренажен с ролка,ремъци за алтернатора и хидравликата-53лв.Семеринг на разпределителния вал -7 лв.Водна помпа HEPU -45 лв.Работа за всичко -40 лв.Сервиза е в Люлин,ъгъла на Сливница и Филиповско шосе.Там е и магазина.
Екстра са те друснали за помпата.
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...ми с 20-тина лв.Тази помпа струва на половина.vit_autosofia написа:mitni написа:Днес смених ремъците.Ето резултатите.
Ремък gates агренажен с ролка,ремъци за алтернатора и хидравликата-53лв.Семеринг на разпределителния вал -7 лв.Водна помпа HEPU -45 лв.Работа за всичко -40 лв.Сервиза е в Люлин,ъгъла на Сливница и Филиповско шосе.Там е и магазина.
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
тръба написа:...ми с 20-тина лв.Тази помпа струва на половина.vit_autosofia написа:mitni написа:Днес смених ремъците.Ето резултатите.
А стига бе какви цени имате в Сф?? Тука са по 50-58 лв