Зов за помощ!!! СПЕШНО!!!
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
titon написа:kris11, благодаря за готовността за помощ, но за съжаление само AB+ и AB- се търси. Но можеш да разпиташ покрай теб, разбира се ако имаш желание.
Иначе преди малко по канал 1 излъчиха анонс, дано достигне до повече на брой българи с тази кръвна група.
Не знам кой познат да питам вече -който питам или 0 или А или Б.Няма с АБ .Толкова ли е рядка тази група ??
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз преболедувах хепатит А преди 4 месеца... няма изобщо да ми разрешат да дам кръв... иначе не знам каква група съм (предполагам В... или А, ама изобщо не съм сигурен
) Дано се намери някой да помогне. Ако не бях го прекарал хипатита, щях да отида и да дам, независимо каква група съм (преди съм дарявал кръв)...
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Разбрах за доста странна, за сметка на това благоприятна промяна в ситуацията. По каква причина са решили да острижат косата на д-р Сиракова не се знае, но след това тромбоцитите са започнали да нарастват на брой и да достигат нормална концентрация. Предполага се, че причината е била наскоро използвана къна за коса, която е предизвикала алергичен тип реакция. Дано да е това и нещата да тръгнат на оправяне!!!
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Добри новини!!
Д-р Сиракова определено отбелязва подобрение. Тромбоцитите са 380 при норма 400! Вливанията на плазма продължават, но в по-разреден порядък. Ще има нужда от наблюдение още 10-ина дни. Говорихме с нея по телефона - звучеше добре и доста обнадеждена. Страшния "Синдром на Мошкович" явно не се потвърждава за всеобщ късмет.
Семейство Сиракови са в течение на това, което става във форума на Фолксваген относно развилата се ситуация. Помолен съм да изкажа най-искрени благодарности на целия форум за съпричасността и отговорното отношение към проблема.
Човещината, за радост, не е изчезнала...
Д-р Сиракова определено отбелязва подобрение. Тромбоцитите са 380 при норма 400! Вливанията на плазма продължават, но в по-разреден порядък. Ще има нужда от наблюдение още 10-ина дни. Говорихме с нея по телефона - звучеше добре и доста обнадеждена. Страшния "Синдром на Мошкович" явно не се потвърждава за всеобщ късмет.
Семейство Сиракови са в течение на това, което става във форума на Фолксваген относно развилата се ситуация. Помолен съм да изкажа най-искрени благодарности на целия форум за съпричасността и отговорното отношение към проблема.
leavon, страхотно е, че новите от ден на ден стават малко по-добри
НО нека да не прибързваме
Състоянието още не е 100% стабилизирано, до пълното оздравяване на д-р Сиракова винаги ще съществува опасност от влошаване и трябва да се опитаме да не прекъсва потокът от кръводарители, за да няма неприятни "изненади".
Плазмопреливането продължава с надеждата всичко да върви към по-добро, съответно и търсенето на кръводарители продължава.
Ако имате приятели с кръвна група АБ, моля, помолете ги да дарят кръв за д-р Сиракова.
НО нека да не прибързваме
Състоянието още не е 100% стабилизирано, до пълното оздравяване на д-р Сиракова винаги ще съществува опасност от влошаване и трябва да се опитаме да не прекъсва потокът от кръводарители, за да няма неприятни "изненади".
Плазмопреливането продължава с надеждата всичко да върви към по-добро, съответно и търсенето на кръводарители продължава.
Ако имате приятели с кръвна група АБ, моля, помолете ги да дарят кръв за д-р Сиракова.
Последна промяна от titon на Чет 30 юни 2005 8:50, променено общо 2 пъти.
-
nsirakov
- Автомобил:
- Двигател:
leavon написа:Добри новини!!
Само да не дърпаме дявола за опашката......
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Думите, написани на банера, доказаха себе си!!
В петък д-р Сиракова се прибира вкъщи, възтановена в значителна степен. Интоксикацията, която е била причина за критичното състояние е преодоляна.
Думите са недостатъчно силни, за да се изкаже благодарността на семейството й към всички, които бяха съпричастни към проблема.
Лично аз се чувствам горд, че, макар и задочно, познавам хората от този форум. Благодаря ви и от мое име!!
В петък д-р Сиракова се прибира вкъщи, възтановена в значителна степен. Интоксикацията, която е била причина за критичното състояние е преодоляна.
Думите са недостатъчно силни, за да се изкаже благодарността на семейството й към всички, които бяха съпричастни към проблема.
Лично аз се чувствам горд, че, макар и задочно, познавам хората от този форум. Благодаря ви и от мое име!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”