Vlad777 написа:Глобите губят давност след 2 год. Но какво става с тези, по-пресните?maiz написа:Глобите губят давност имам от 1995 година, наложи ми се смяна на книжката поради изтичане то и на срока 10 години.Няма проблем направиха ми новата книжка и сичко е ок.
5000 лв! ти си за затвора!Pichaga написа:Vlad777 написа:Глобите губят давност след 2 год. Но какво става с тези, по-пресните?maiz написа:Глобите губят давност имам от 1995 година, наложи ми се смяна на книжката поради изтичане то и на срока 10 години.Няма проблем направиха ми новата книжка и сичко е ок.
висят им в копма
аз имам глоба от 5000 лв от 96 година и там виси 11 години по-късно
не ми я търсят но виси
А мойта не им излзе ... лелката пред мен провери дали имам голби за плащане , освен да е гледала за нови по-малко от 2 години, каквито нямам.Vlad777 написа:5000 лв! ти си за затвора!Pichaga написа:Vlad777 написа:Глобите губят давност след 2 год. Но какво става с тези, по-пресните?maiz написа:Глобите губят давност имам от 1995 година, наложи ми се смяна на книжката поради изтичане то и на срока 10 години.Няма проблем направиха ми новата книжка и сичко е ок.
висят им в копма
не ми я търсят но виси
Vlad777 написа:5000 лв! ти си за затвора!Pichaga написа:Vlad777 написа:Глобите губят давност след 2 год. Но какво става с тези, по-пресните?maiz написа:Глобите губят давност имам от 1995 година, наложи ми се смяна на книжката поради изтичане то и на срока 10 години.Няма проблем направиха ми новата книжка и сичко е ок.
висят им в копма
не ми я търсят но виси
Никой няма да ти ги търси:)))Ото Кац написа:Vlad777 написа:5000 лв! ти си за затвора!Pichaga написа:Vlad777 написа:Глобите губят давност след 2 год. Но какво става с тези, по-пресните?maiz написа:Глобите губят давност имам от 1995 година, наложи ми се смяна на книжката поради изтичане то и на срока 10 години.Няма проблем направиха ми новата книжка и сичко е ок.
висят им в копма
не ми я търсят но виси
5000 лева от 1996, от 3 юли 1997 се равняват точно на 5 лева... сешсе, деноминация имаше все пак
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: asuan и 56 госта