Рон Денис гони Алонсо, Бриаторе си го връща обратно???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 09 авг 2007 8:46

Алонсо не ме кефи от край време. Да вземе да се откаже най-добре, а не да се занимава със сапунени сериали във Ф1!

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Чет 09 авг 2007 9:52

Ludia написа:сега чух, че ферари са офертирали Хамилтън......
Хамилтън също мислел за напускане на Макларън....
незнам кое е вярно, слухове ;)

ха тавя хамилтън да напусне е много малко вероятно, защото Мак ларън се грижат за него от 10на години и специално зароди него и още няколко пилота направиха преди време и картинг отбор Мак Ларън джуниър за да набират млади пилоти и естествено да ги издържат защото това не елесно ето и примерна справка за разходите на сезон : картинг регионални състезания, европейски и световен шампионат ~ 100 000 евро/година; формула /БМВ,Рено, Форд/ ~ 250 000 евро/година; Формула 3 - 350 000 евро/година; Формула 3000 или GP2 - ? нее под 400 000 евро на година или в един пилот да стигне до формулата както е случая на Хамилтън са вложени ~ 750 000 евро и то само за състезания и официалните тестове
Вие мислите ли че той няма договор за тези пари, това да не е БГ футбол :lol:

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Чет 09 авг 2007 10:09

Tod написа:Прави сте, можеше да го изяде :lol: В един момент почти се залепи до черньото,
но хоп ... отпусна газта и скивайте, колко много обиколки се беше заковал на това разстояние
без да се и опита за нещо повече от второто място :roll:
Егати му се и тактиката и стратегията :shock
Айдеее, още непризнати таланти във Ф1, предполагам ако вие бяхте на мястото на Кими щяхте веднага да изпреварите Хамилтън - колко му е некакъв си "черньо".
А и Алонсо е толкова смотан - не стига че болида му потенциално печелеше по 1 секунда на обиколка срещу БМВ-то и пак кара сума ти време зад Хайдфелд и не можа да го изпревари. Ама щото е смотан, лигльо, ревльо и най-важното и непростимо - позволи си да победи 2 пъти Шумахер.... ами да, наистина Кими е много смотан, при положение че взимаше 2- 3-4 десети на обиколка от Хамилтън, при положение че максималната скорост на Ферарито не беше по-висока от макларъна да не може да го изпревари - боклук бе, не пилот.

"Кими отпада заради повреда в хидравликата" - боклук, изнасили си колата, що не я запази
"Кими не се опитва да скапе машината на писта, където за цяло състезание се случват 2-3 изпреварвания" - пак боклук
:roll:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 09 авг 2007 15:01

asentm - братче, договори се разтрогват не само в Бг футбол ;)
знам че е чадо на макларън, ама нали не мислиш че цял живот ще седи в отбора?! догодина като макларъните бъдат изместени от рено или бмв, ще видиме колко ще се задържи в отбора.
restless - виждам че много ги разбираш нещата, да не си някой от коментаторите на Студио F1 по Btv ?

Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Пет 10 авг 2007 13:22

Съдът на ФИА гледа шпионската афера на 13 септември. Тогава ще се решава съдбата на Макларън :roll:
Флавио Бриаторе заяви публично, че Макларън трябва да бъде изхвърлен от шампионата!!!
Представете си Ф1 без Макларън!?!? :woooow: Смех mhihi

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пет 10 авг 2007 13:59

Ludia написа:asentm - братче, договори се разтрогват не само в Бг футбол ;)
знам че е чадо на макларън, ама нали не мислиш че цял живот ще седи в отбора?! догодина като макларъните бъдат изместени от рено или бмв, ще видиме колко ще се задържи в отбора.
restless - виждам че много ги разбираш нещата, да не си някой от коментаторите на Студио F1 по Btv ?

в договорите има едни палави кляузи за неустойки, а и малко и реклама...та става дума не за договора като такъв а за пари

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 10 авг 2007 14:28

Tod написа:Съдът на ФИА гледа шпионската афера на 13 септември. Тогава ще се решава съдбата на Макларън :roll:
Флавио Бриаторе заяви публично, че Макларън трябва да бъде изхвърлен от шампионата!!!
Представете си Ф1 без Макларън!?!? :woooow: Смех mhihi
все едно без REDBULL :? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Пет 10 авг 2007 14:47

Несправедливи сте към колегата restless, по мое мнение думите му са доста близо до истината... Без да съм коментатор където и да било Ви напомням, че с един ДВГ вече се кара повече от 1 уикенд, като се скапе когато не трябва, на другата писта си максимум 10-ти на старта... Защо и Алонсо все пак поизостана малко зад БМВ-то? Ами по същата причина, естествено... Отделно на тясната и мръсна Хунгароринг може мн. лесно да излетят при изпреварването и да останат съвсем без точки... Не съм фен на никого в момента, но този сезон ми е много по-интересен от преди, вкл. колите и пилотите зад 1-вите 4. Най-вече БМВ. Кубица страшно ме изкефи, че не се уплаши от катастрофата си. Хипотетично - представете си го в Макларън - според мен, ако познава колата, ще кара наравно /минимум/ с Алонсо и Хамилтън, при това без години наред да са наливани такива страхотни средства в "отглеждането" и обучението му за пилот... Писал съм го и преди - във Ф1 случайни пилоти няма, ярки звезди като Сена и Шуми винаги ще се помнят, но аз предпочитам да гледам 4 /може и повече :) / равностойни автомобила да спорят на всеки старт... Всеки може да си симпатизира на когото поиска, да изкаже мнението си, но моля - без да обижда останалите, които не са съгласни с него... Аз лично съм фен на спорта - бях за Шуми, когато Алонсо го победи, но преди това исках Хакинен и Райконен /след него/ да имат по-бързи коли и да му се "опъват" повече... :)

П.П. Забравих - в Розберг младши /и не само в него/ също ми се струва, че има хляб... А по темата - да Ви кажа какво ще ми хареса: Алонсо все пак да се върне в Рено, а там да се окаже, че за 1 год. младото финландче Хейки е посвикнало с колата, отбора и пистите, и да му "напука шушоните" с каране... :) Той пък да се амбицира и да кара "на ръба" нон стоп... :) Останалите - и те така... :)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 10 авг 2007 19:05

Ludia написа:
Tod написа:
Ludia написа: ... нещо вобще не ме кефи как кара тоя човек..... :?

Кой, Кими ли?! :roll:

да
аз ако се кача в тоя болид, сигурно ще карам по-атрактивно....

:xaxaxa :062:
Айде малко по-сериозно. Що не се върнем малко назад във времето, за видим кой беше съперник през последните години за титлата. Дори завърши с еднакъв брой победи с Алонсо при първата му титла, при условия, че не завърши поне 4 състезания. Атрактивно - ами човекът просто е леден, трябва ли като Маса да прави всяка обиклока по различен начин?! Някой да си спомня едно изпреварване на Кими срещу Алонсо на Сузука мисля беше на първия завой при скорост около 300 км, в последната обиколка? Никога Кими не пропуска възможност, стига да е налице. То не е само да се хвърляш без да мислиш. И не е вариант да криволичиш като хамав, въпреки, че съперникът ти е много по-бърз ... Тук има голяма доза усет, не само сляпо желание за победа ...

Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Вто 14 авг 2007 16:01

Рено полага всички усилия, за да си върне Алонсо (според списание "auto, motor und sport").
Флавио Бриаторе, който наскоро предложи брак на приятелката си Елизабета Грегорачи,
е планирал среща с Алонсо по време на Гран при на Турция, което е на 26 август.

Потребителски аватар
The Corrupt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Corrupt » Сря 15 авг 2007 20:46

Смятам, че Алонсо ще се върне в Рено :wink: Там беше звезда и нали знаете ... всяка жаба да си знае гьола :042:

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Сря 15 авг 2007 20:58

Аз пък си мисля че Флавио е изтрещел нещо....оная като му е приела предложението и си мисли че и Алонсо ще каже "ДА" :lol: :lol: :lol:
Едва ли Фернандо с лека ръка ще откаже големите пари на Макларан и най-добрата колала в момента....Повече ми се вярва да отиде в Ферари....ако мърда на някаде

Върни се в “ОФФ-Топик - други”