Кучета в колите.Какво мислите?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кучета в колите.Какво мислите?
maiz написа:Днес докато отивах към работа видях това:) стана ми доста смешно в този красавец (5-цата) да ми се плези то куче.
напълно нормално явление.
нищо смешно
нямащ куче и няма как да ти го обясня
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Ами да, joker-a маи най-добре ще каже, тои нали си води винаги едно кученце с него
ДА....ЩЕ КАЖА!
Аз колата я купих заради кучето!!!!Иначе просто нямах нужда от подобна кола....почивам си само във Варна,не правня дълги пътувания и в града ползвам за придвижване основно велосипед.....Просто ми бе необходим транспорт за кучето когато отивам някъде в някое тиха местенце край морето(въпросът е да не минавам през града пеш,защото лятото не мога да понасям дивата навалица по централните улици)....пък и когато се налага да хода на други по отдалечени места, кучето задължително е с мен...комбито върши идеална работа!На практика колата ми почти винаги е с куче в багажника.....И тъй както не ходя с коля на работа пак навъртам около 20 000 км годишно....от разходки с кучето!
Истината е ,че той е безумно привързан към мен и не признава никой друг в семейството освен мене.....просто не мога никъде да тръгна без него!
BRABUS благодаря за хубавите снимки......този Роти е пълно копие на моя!!!!!!И като малък и като голям!!!!Абе ротвайлерите са страхотни кучета.....Здрави ,издръжливи и верни като двигател 1.8 ABS!!!!!
Ето го имоето момче:
А за това по-долу казано в постинга на един колега???
Мисля че всякаква такава твар е на този свят за да ПАЗИ, но и да ми седи в колата уи да смърди в нея и да е само косми.
МРАЗЯ!
Ами ако качиш някоя кака с бяло течение и с прашки.....седне ли ти на предната седалка до теб......бая повече ще ти усмърди колата ,че и косъмчета може да ти остави за спомен!
ДА....ЩЕ КАЖА!
Аз колата я купих заради кучето!!!!Иначе просто нямах нужда от подобна кола....почивам си само във Варна,не правня дълги пътувания и в града ползвам за придвижване основно велосипед.....Просто ми бе необходим транспорт за кучето когато отивам някъде в някое тиха местенце край морето(въпросът е да не минавам през града пеш,защото лятото не мога да понасям дивата навалица по централните улици)....пък и когато се налага да хода на други по отдалечени места, кучето задължително е с мен...комбито върши идеална работа!На практика колата ми почти винаги е с куче в багажника.....И тъй както не ходя с коля на работа пак навъртам около 20 000 км годишно....от разходки с кучето!
Истината е ,че той е безумно привързан към мен и не признава никой друг в семейството освен мене.....просто не мога никъде да тръгна без него!
BRABUS благодаря за хубавите снимки......този Роти е пълно копие на моя!!!!!!И като малък и като голям!!!!Абе ротвайлерите са страхотни кучета.....Здрави ,издръжливи и верни като двигател 1.8 ABS!!!!!
Ето го имоето момче:
Мисля че всякаква такава твар е на този свят за да ПАЗИ, но и да ми седи в колата уи да смърди в нея и да е само косми.
МРАЗЯ!
Ами ако качиш някоя кака с бяло течение и с прашки.....седне ли ти на предната седалка до теб......бая повече ще ти усмърди колата ,че и косъмчета може да ти остави за спомен!
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:Ами да, joker-a маи най-добре ще каже, тои нали си води винаги едно кученце с него
ДА....ЩЕ КАЖА!
МРАЗЯ!
Ами ако качиш някоя кака с бяло течение и с прашки.....седне ли ти предната седалка до теб......бая повече ще ти усмърди колата ,че и косъмчета може да ти остави за спомен!
Колега, отдавна не качвам такива каки, ще ме извиняваш.
Нямам нищо против мнението ти, но не мисля че може да промениш моето. Нямам нищо против кучето ти нито тебе, ама не смятам че каката с бялото течение и космите, като сравнение, може да промени това което съм написал по въпроса.
Просто не мисля че някой, било ти или някой друг може да ми промени мнението.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
imedarov написа:Извод: Преди да качвате каки в колите водете ги на гинекологичен преглед
А....... защо?Може и само да ги подушите....ако се носи аромат на веяна скумрия по-добре ни ги качвайте на колата!
моето куче ги надушва от разстояние ,лае и не ги пуска да се качат......
[b]Изводът:За да не се налага да душите вие...винаги вземайте и куче в колата!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”