БЪЛГАРИЯ,Родината.......и спама....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
momo 1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот momo 1 » Чет 09 авг 2007 16:39

чета тука за някви доходи някви барселонски заплати и поглеждам аватарите на последната страница нещо не ми се връзва :gruebel

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 09 авг 2007 16:41

momo 1 написа:чета тука за някви доходи някви барселонски заплати и поглеждам аватарите на последната страница нещо не ми се връзва :gruebel

какво имаш в предвид.. :? :shock Да не се обърка нещо :roll:

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Чет 09 авг 2007 16:55

Formel написа::039: :039: :039: :039:

Стига яде... :lol:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Чет 09 авг 2007 16:56

Tyan написа:за 200000 евро годишно бих поработил и аз :)

за тези пари може и друго да правя :D

Потребителски аватар
Formel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Formel » Чет 09 авг 2007 17:43

:039: :039: :039: :034:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Чет 09 авг 2007 18:11

Чета.Интересна темичка.Ама всичко се върти около парите май а?Що бе пичове.Не всичко е парички.Работя за по около 1000 на месец само аз,ама пак не ми се седи тука.Щото е мизерия.Всеки каквото си иска прави,детето ми играе във свинщина,прахоляци и други гадости.Хората масово подлудяват.Само за пари се говори,сякви лъгльовци карат скъпите си коли и трепят хора,няма здравеопазване като хората,всеки доктор те гледа в ръцете,няма образование,няма нищо.Искам детето ми да израстне в нормална държава и дори и да бачка като вол да е спокойно.Да разчита на полиция,здравеопазване и тям подобни.Айде че ме заболя главата от яд.Колегата Pichaga много точно го е написал

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 09 авг 2007 18:14

faf4o написа:Чета.Интересна темичка.Ама всичко се върти около парите май а?Що бе пичове.Не всичко е парички.Работя за по около 1000 на месец само аз,ама пак не ми се седи тука.Щото е мизерия.Всеки каквото си иска прави,детето ми играе във свинщина,прахоляци и други гадости.Хората масово подлудяват.Само за пари се говори,сякви лъгльовци карат скъпите си коли и трепят хора,няма здравеопазване като хората,всеки доктор те гледа в ръцете,няма образование,няма нищо.Искам детето ми да израстне в нормална държава и дори и да бачка като вол да е спокойно.Да разчита на полиция,здравеопазване и тям подобни.Айде че ме заболя главата от яд.Колегата Pichaga много точно го е написал

а как мислиш че Цивилизованите" държави са станали "цивилизовани" ?!
Бог ли ги е създал?

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Чет 09 авг 2007 18:17

Ludia написа:
faf4o написа:Чета.Интересна темичка.Ама всичко се върти около парите май а?Що бе пичове.Не всичко е парички.Работя за по около 1000 на месец само аз,ама пак не ми се седи тука.Щото е мизерия.Всеки каквото си иска прави,детето ми играе във свинщина,прахоляци и други гадости.Хората масово подлудяват.Само за пари се говори,сякви лъгльовци карат скъпите си коли и трепят хора,няма здравеопазване като хората,всеки доктор те гледа в ръцете,няма образование,няма нищо.Искам детето ми да израстне в нормална държава и дори и да бачка като вол да е спокойно.Да разчита на полиция,здравеопазване и тям подобни.Айде че ме заболя главата от яд.Колегата Pichaga много точно го е написал

Бог ли ги е създал?

Няма време да чакам БГ да стане цивилизована.Ти имаш ли?

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 09 авг 2007 18:45

faf4o написа:
Ludia написа:

Бог ли ги е създал?

еми намира ми се някоя и друга годинка на разположение.....ти много ли си стар? :cry:
то добре че Ботев и Левски не са мислили като теб, че сега щях да съм с турско име :014:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Чет 09 авг 2007 18:55

Ludia написа:
faf4o написа:
Ludia написа:

Бог ли ги е създал?

еми намира ми се някоя и друга годинка на разположение.....ти много ли си стар? :cry:
то добре че Ботев и Левски не са мислили като теб, че сега щях да съм с турско име :014:

Нищо общо няма колега,недей да приказваш щуротии, :(

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 09 авг 2007 18:57

кое е различното? добре е, че не са отишли в африка да си отгледат децата - на топло и спокойно......

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 09 авг 2007 18:59

Ludia написа:кое е различното? добре е, че не са отишли в африка да си отгледат децата - на топло и спокойно......

батка не можеш да промениш мнението на някой, който цял живот в къщи е слушал американската мечта и баща му е псувал държавата като злостен каруцар на 4 ракии в компанията на жена слугиня смъмрена в ъгъла като болна птичка паднала от 6 метрово гнездо...

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 09 авг 2007 19:03

chefito написа:
Ludia написа:кое е различното? добре е, че не са отишли в африка да си отгледат децата - на топло и спокойно......

батка не можеш да промениш мнението на някой, който цял живот в къщи е слушал американската мечта и баща му е псувал държавата като злостен каруцар на 4 ракии в компанията на жена слугиня смъмрена в ъгъла като болна птичка паднала от 6 метрово гнездо...

:bowdown :bowdown :bowdown
Изображение

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Чет 09 авг 2007 19:04

Едно е важно :BBQ и : vw fen

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Чет 09 авг 2007 19:19

Да живееш в чужбина не е за всеки.
Да ви кажа честно - ако имах реална възможност да замина за чужбина - не бих се поколебал. Да, ще работя като sales associate (ако не си го превеждате - изключително престижната длъжност "продавач-консултант" :lol: ), ама ще взимам повече от президента в България! "Ще живееш на дъното" - глупости!!!
Човек като е оправен може за отрицателно време да се издигне точно в САЩ. Американската мечта е реалност! И явно някои колеги тук, неиздържали на напрежението в чужбина, защото там никой няма да ти плати, ако само мрънкаш и философстваш и сега изказват не дотам компетентно мнение за въпроси, за които не са в час!
Вероятно забелязвате акцента ми за САЩ (имаше наскоро една тема, където всички се нахвърлиха върху колегата съфорумец VW_FEN ). Не познавам лично колегата, но да ви попитам: защо според вас той е в Аляска? Еми очевадно - с идеята да поживее дори 4 месеца (ако е на бригада) в по-различна и нормална обстановка! Сега ще ме нападнете, че го защитавам - да, може и така да се приеме. Пък и да ви кажа, лятото в Аляска не е чак толкова лошо. Бившето ми гадже беше там и природата е уникална :shock И температурата далеч не е отрицателна :wink:
Специално към колегата Tyan - уважавам мнението ти. Радвам се, че си доволен от положението си в България, но не опитвай да налагаш своите виждания на всички. Всеки има мозъчни гънки и може да мисли за себе си.
Да не говорим, че много вишисти (хора, които не просто имат висше образования, заради тапията) не издържат на мизерното заплащане и условията на живот в нашата родина и заминават да трупат капитал или да живеят постоянно в Англия, Германия, Испания, САЩ, Австралия и тн. Те са достатъчно оправни, но в кашата в България :?
И да допълня - аз си обичам родината! Гордея се с България и нейната история, но не и с нейното настояще!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”