Ето на кои модели се спрях:
Модел 1
Модел 2
Модел 3
Може и да давате предложения за други до около 300 кинта

Поздрави
malolitrajkata написа:prj57 написа:Аз до колкото съм чувал Сони хич ги няма в кар аудиото.... /quote]
колега с чуване нищо не става, не знам кои е наложил това мнение ,че сони не е добро ,но човека които е казал това е мн заблуден.
аз съм със сони и съм мн доволен от него.няма да прескача ,нямя да присветка при по яки тонколони(е всичко в граници ,зависи от говорителя).мои съвет е да си избереш межди вторите две предложения ,защото първото няма usb ,а това ,че другите го имат си е доста голямо предимство.ако бях на твое място бих взел 3-тия вариант.
успех с покукпака и пиши кое си взел.
creativs написа:malolitrajkata написа:prj57 написа:Аз до колкото съм чувал Сони хич ги няма в кар аудиото.... /quote]
колега с чуване нищо не става, не знам кои е наложил това мнение ,че сони не е добро ,но човека които е казал това е мн заблуден.
аз съм със сони и съм мн доволен от него.няма да прескача ,нямя да присветка при по яки тонколони(е всичко в граници ,зависи от говорителя).мои съвет е да си избереш межди вторите две предложения ,защото първото няма usb ,а това ,че другите го имат си е доста голямо предимство.ако бях на твое място бих взел 3-тия вариант.
успех с покукпака и пиши кое си взел.
Мерси колегаАз твърдо съм се спрял на Сони
Колегата lav4o79 има GT-300
и няма да ти казвам колко яко свири
.Яко съм му се накефил
Мисля че и аз ще се спра на 3-я модел
![]()
![]()
![]()
.
Junior написа:
Пич .. братофчеда е с модел номер 3няма ти казвам колко е доволен !!!! Взимай и не се замисляй !
mafiacartel написа:Колега и колеги заебете ти ги тия Sony-та . Абе хора търсете качеството погледнете малко и към "Clarion" пуснаха им на пазара новите модели за по 250 лв бройката и свиряд десетки хиляди пъти по КАЧЕСТВЕНО от тази ЦИГАНСКА мечта "Sony" при което от високи честоти и калпава механика просто да ти бръмне главата несе заблуждавайте и неси давайте парите за глупости. Послушайте ме и няма да згрешите и все пак това си е ваше мнение неискам с моите думи да ви карам да купувате дадена стока ,а просто да ви насоча към нещо КАЧЕСТВЕНО.
mafiacartel написа:Колега и колеги заебете ти ги тия Sony-та . Абе хора търсете качеството погледнете малко и към "Clarion" пуснаха им на пазара новите модели за по 250 лв бройката и свиряд десетки хиляди пъти по КАЧЕСТВЕНО от тази ЦИГАНСКА мечта "Sony" при което от високи честоти и калпава механика просто да ти бръмне главата несе заблуждавайте и неси давайте парите за глупости. Послушайте ме и няма да згрешите и все пак това си е ваше мнение неискам с моите думи да ви карам да купувате дадена стока ,а просто да ви насоча към нещо КАЧЕСТВЕНО.
malolitrajkata написа:....... кога си имал сони и си останал недоволен?
....
Bratt написа:
За колегата не знам...ама аз съм със Sony CDX-CA680X от 3 годни и вече не съм доволен...
malolitrajkata написа:mafiacartel написа:Колега и колеги заебете ти ги тия Sony-та . Абе хора търсете качеството погледнете малко и към "Clarion" пуснаха им на пазара новите модели за по 250 лв бройката и свиряд десетки хиляди пъти по КАЧЕСТВЕНО от тази ЦИГАНСКА мечта "Sony" при което от високи честоти и калпава механика просто да ти бръмне главата несе заблуждавайте и неси давайте парите за глупости. Послушайте ме и няма да згрешите и все пак това си е ваше мнение неискам с моите думи да ви карам да купувате дадена стока ,а просто да ви насоча към нещо КАЧЕСТВЕНО.
извинявам сеза офф-фа ,но не се сдържах
едно надсвирване а?![]()
ти с кой модел на тази марка си?колко време го имаш за да казваш колко издържали или просто и ти си чул заучената фраза,че сони не били добри и си решил да я споделиш със съфорумците?
и още едно въпросче.а то е: кога си имал сони и си останал недоволен?
(нищо лично)
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта