Какъв mp3 да си взема

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Какъв mp3 да си взема

Мнениеот MaRtiNsKi » Чет 09 авг 2007 15:06

Привет колеги :) :D Искам да си взема mp3 за колата.Спрял съм се на няколко модела Sony обаче незнам кой да избера :roll:.Та искам да се допитам до вас кой модел да избера :wink:

Ето на кои модели се спрях:

Модел 1
Модел 2
Модел 3

Може и да давате предложения за други до около 300 кинта :lol:

Поздрави

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Чет 09 авг 2007 15:50

Аз до колкото съм чувал Сони хич ги няма в кар аудиото.... Аз бих си взел Пионерче или Blaupunkt, според парите може и някой нисък клас Алпин

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Чет 09 авг 2007 16:28

[quote="prj57"]Аз до колкото съм чувал Сони хич ги няма в кар аудиото.... /quote]

колега с чуване нищо не става, не знам кои е наложил това мнение ,че сони не е добро ,но човека които е казал това е мн заблуден.

аз съм със сони и съм мн доволен от него.няма да прескача ,нямя да присветка при по яки тонколони(е всичко в граници ,зависи от говорителя).мои съвет е да си избереш межди вторите две предложения ,защото първото няма usb ,а това ,че другите го имат си е доста голямо предимство.ако бях на твое място бих взел 3-тия вариант.
успех с покукпака и пиши кое си взел.

Потребителски аватар
MaRtiNsKi

Мнениеот MaRtiNsKi » Чет 09 авг 2007 19:26

malolitrajkata написа:
prj57 написа:Аз до колкото съм чувал Сони хич ги няма в кар аудиото.... /quote]

колега с чуване нищо не става, не знам кои е наложил това мнение ,че сони не е добро ,но човека които е казал това е мн заблуден.

аз съм със сони и съм мн доволен от него.няма да прескача ,нямя да присветка при по яки тонколони(е всичко в граници ,зависи от говорителя).мои съвет е да си избереш межди вторите две предложения ,защото първото няма usb ,а това ,че другите го имат си е доста голямо предимство.ако бях на твое място бих взел 3-тия вариант.

Мерси колега ;) Аз твърдо съм се спрял на Сони :lol: Колегата lav4o79 има GT-300 :shock и няма да ти казвам колко яко свири :shock .Яко съм му се накефил :heavymetal: Мисля че и аз ще се спра на 3-я модел mhihi mhihi mhihi mhihi .

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Какъв mp3 да си взема

Мнениеот Junior » Чет 09 авг 2007 19:55

creativs написа:Привет колеги :) :D Искам да си взема mp3 за колата.Спрял съм се на няколко модела Sony обаче незнам кой да избера :roll:.Та искам да се допитам до вас кой модел да избера :wink:

Модел 1
Модел 2
Модел 3

Поздрави

Пич .. братофчеда е с модел номер 3 :) няма ти казвам колко е доволен !!!! Взимай и не се замисляй !

Потребителски аватар
Лъвчо
KMETO
Автомобил: Passat B5 syncro
Двигател: AFN

Мнениеот Лъвчо » Чет 09 авг 2007 19:57

creativs написа:
malolitrajkata написа:
prj57 написа:Аз до колкото съм чувал Сони хич ги няма в кар аудиото.... /quote]

Мерси колега ;) Аз твърдо съм се спрял на Сони :lol: Колегата lav4o79 има GT-300 :shock и няма да ти казвам колко яко свири :shock .Яко съм му се накефил :heavymetal: Мисля че и аз ще се спра на 3-я модел mhihi mhihi mhihi mhihi .

:headbang

Потребителски аватар
MaRtiNsKi

Re: Какъв mp3 да си взема

Мнениеот MaRtiNsKi » Чет 09 авг 2007 20:14

Junior написа:
creativs написа:Привет колеги :) :D Искам да си взема mp3 за колата.Спрял съм се на няколко модела Sony обаче незнам кой да избера :roll:.Та искам да се допитам до вас кой модел да избера :wink:

Модел 1
Модел 2
Модел 3

Поздрави

Пич .. братофчеда е с модел номер 3 :) няма ти казвам колко е доволен !!!! Взимай и не се замисляй !

Така и ще стане :wink: :да:

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Пет 10 авг 2007 0:12

Колега и колеги заебете ти ги тия Sony-та . Абе хора търсете качеството погледнете малко и към "Clarion" пуснаха им на пазара новите модели за по 250 лв бройката и свиряд десетки хиляди пъти по КАЧЕСТВЕНО от тази ЦИГАНСКА мечта "Sony" при което от високи честоти и калпава механика просто да ти бръмне главата несе заблуждавайте и неси давайте парите за глупости. Послушайте ме и няма да згрешите и все пак това си е ваше мнение неискам с моите думи да ви карам да купувате дадена стока ,а просто да ви насоча към нещо КАЧЕСТВЕНО.

Потребителски аватар
MaRtiNsKi

Мнениеот MaRtiNsKi » Пет 10 авг 2007 0:34

mafiacartel написа:Колега и колеги заебете ти ги тия Sony-та . Абе хора търсете качеството погледнете малко и към "Clarion" пуснаха им на пазара новите модели за по 250 лв бройката и свиряд десетки хиляди пъти по КАЧЕСТВЕНО от тази ЦИГАНСКА мечта "Sony" при което от високи честоти и калпава механика просто да ти бръмне главата несе заблуждавайте и неси давайте парите за глупости. Послушайте ме и няма да згрешите и все пак това си е ваше мнение неискам с моите думи да ви карам да купувате дадена стока ,а просто да ви насоча към нещо КАЧЕСТВЕНО.

Добре де дай да ги скивам :roll: Може пък да те послушам

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Пет 10 авг 2007 10:16

mafiacartel написа:Колега и колеги заебете ти ги тия Sony-та . Абе хора търсете качеството погледнете малко и към "Clarion" пуснаха им на пазара новите модели за по 250 лв бройката и свиряд десетки хиляди пъти по КАЧЕСТВЕНО от тази ЦИГАНСКА мечта "Sony" при което от високи честоти и калпава механика просто да ти бръмне главата несе заблуждавайте и неси давайте парите за глупости. Послушайте ме и няма да згрешите и все пак това си е ваше мнение неискам с моите думи да ви карам да купувате дадена стока ,а просто да ви насоча към нещо КАЧЕСТВЕНО.

извинявам сеза офф-фа ,но не се сдържах
едно надсвирване а? :roll:
ти с кой модел на тази марка си?колко време го имаш за да казваш колко издържали или просто и ти си чул заучената фраза,че сони не били добри и си решил да я споделиш със съфорумците?
и още едно въпросче.а то е: кога си имал сони и си останал недоволен?
(нищо лично)

Потребителски аватар
Bratt
Drivers wanted
Автомобил: MKII
Двигател: EZhko

Мнениеот Bratt » Пет 10 авг 2007 10:36

malolitrajkata написа:....... кога си имал сони и си останал недоволен?
....

За колегата не знам...ама аз съм със Sony CDX-CA680X от 3 годни и вече не съм доволен...

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Пет 10 авг 2007 12:40

Bratt написа:
За колегата не знам...ама аз съм със Sony CDX-CA680X от 3 годни и вече не съм доволен...

от какво не си доволен колага,кажи му минусите и го сравни с някое което е достоино.(пък и 3 год си е време)

Потребителски аватар
AdIoSsSs_AmIg0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот AdIoSsSs_AmIg0 » Пет 10 авг 2007 12:53

prj57 написа:Аз до колкото съм чувал Сони хич ги няма в кар аудиото.... Аз бих си взел Пионерче или Blaupunkt, според парите може и някой нисък клас Алпин
Батко ми има Sony от 4 години и няма никакви проблеми.

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Пет 10 авг 2007 14:52

Аз лично не съм впечатлен от Сони - просто мнение!

Потребителски аватар
Лъвчо
KMETO
Автомобил: Passat B5 syncro
Двигател: AFN

Мнениеот Лъвчо » Пет 10 авг 2007 17:46

malolitrajkata написа:

извинявам сеза офф-фа ,но не се сдържах
едно надсвирване а? :roll:
ти с кой модел на тази марка си?колко време го имаш за да казваш колко издържали или просто и ти си чул заучената фраза,че сони не били добри и си решил да я споделиш със съфорумците?
и още едно въпросче.а то е: кога си имал сони и си останал недоволен?
(нищо лично)

Да и аз това се чудя :dontknow:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”