Колеги,
Към кой ще ми препоръчате да се обърна за смяна на тампоните на голфа? Сервизите в София са претъпкани, а аз нямам време да чакам, опитах се два пъти да си запиша час, преебаха ме и двата пъти (вкарали са други коли), а пък и не искам някой измислен гаражен герой да пипа по колата. Ще си платя на човека колкото каже, просто искам да се уговорим, да ида, да смени тампоните и да си ходя.
Благодаря предварително.

Смяна тампони на макферсон
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Колега и ти можеш да си ги смениш
Лесно е. Аз моите сам си ги сменях и никак неми беше трудно.Имаш 2 болта да развиеш които са доло захванати зад дисковата спирачка и един най-горе над тампона и едни скоби ако можеш да си намериш за прожините и си екстра (пък ако си със спортни прожини просто няма да срещнеш проблем). Ако си неопитен в което няма нищо срамно тъй като никой несе ражда научен за твоя най-голяма сигурност закарай Голфчето в сервиза. Успех 

- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
NIKSI Е твоя човек !!! Свържи се с него !!!
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=7096
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=7096
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
mafiacartel написа:Колега и ти можеш да си ги сменишЛесно е. Аз моите сам си ги сменях и никак неми беше трудно.Имаш 2 болта да развиеш които са доло захванати зад дисковата спирачка и един най-горе над тампона и едни скоби ако можеш да си намериш за прожините и си екстра (пък ако си със спортни прожини просто няма да срещнеш проблем). Ако си неопитен в което няма нищо срамно тъй като никой несе ражда научен за твоя най-голяма сигурност закарай Голфчето в сервиза. Успех
и после така ли да кара???
трябва задължително да се мине през реглаж.
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
Muncho написа:mafiacartel написа:Колега и ти можеш да си ги сменишЛесно е. Аз моите сам си ги сменях и никак неми беше трудно.Имаш 2 болта да развиеш които са доло захванати зад дисковата спирачка и един най-горе над тампона и едни скоби ако можеш да си намериш за прожините и си екстра (пък ако си със спортни прожини просто няма да срещнеш проблем). Ако си неопитен в което няма нищо срамно тъй като никой несе ражда научен за твоя най-голяма сигурност закарай Голфчето в сервиза. Успех
и после така ли да кара???
трябва задължително да се мине през реглаж.
Aбсолютно задължително

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”