Asus или каква марка да избера?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Asus или каква марка да избера?
Та.....да питам,понеже видях един Asus(вярно,4е бе6е TFT)...работе6е перфектно....перфектни цветове......става въпрос за монитор.....мом4ето ми мказа,4е били американско производство.....та да питам марка ли е Асус или ми кажете какво да търся......става въпрос за LCD 

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: Asus или каква марка да избера?
Даскала™ написа:Та.....да питам,понеже видях един Asus(вярно,4е бе6е TFT)...работе6е перфектно....перфектни цветове......става въпрос за монитор.....мом4ето ми мказа,4е били американско производство.....та да питам марка ли е Асус или ми кажете какво да търся......става въпрос за LCD
излъгал те е, не са американски, но са реномирана марка. скоро заглеждах това: http://sms.bg/catalog/product_info.php? ... ts_id=3261
dann написа:аз съм много доволен от LG и Philips
ASUS са сила в дънните платки и някои други нещица, но за мониторите като имаш предвид, че не произвеждат матрици ...
по скоро не бих си взел
погледни на Philips - те
Незнам....ама тоя направо цепе6е мрака....може би за6тото бе6е ТФТ....и аз имам добри впе4атления от Филипс......а от Самсунг не

Но нека и други се изкажат

- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала™ написа:dann написа:аз съм много доволен от LG и Philips
ASUS са сила в дънните платки и някои други нещица, но за мониторите като имаш предвид, че не произвеждат матрици ...
по скоро не бих си взел
погледни на Philips - те
Незнам....ама тоя направо цепе6е мрака....може би за6тото бе6е ТФТ....и аз имам добри впе4атления от Филипс......а от Самсунг не![]()
Но нека и други се изкажат
аз пък съм си доволен от самсунга - вече 18 месеца. пу, пу да не го урочасам
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Даскала™ написа:4ул съм,4е колкото по малка е цифрата на обновяване,толкова по добре.А кои имаха DEATH SECTORS...и има ли по добър LCD ot TFT и кой е по надежден
Така е за опресняването.
Казва се pixels, не sectors, ама нема значка

А иначе са ти препоръчали EIZO - това наистина е много добра марка за монитори, но предполагам са по- скъпички, поне при CRT-тата беше така.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
kotse_botse написа:Даскала™ написа:4ул съм,4е колкото по малка е цифрата на обновяване,толкова по добре.А кои имаха DEATH SECTORS...и има ли по добър LCD ot TFT и кой е по надежден
Така е за опресняването.
Казва се pixels, не sectors, ама нема значкаГледай да има гаранция при умрял пиксел.
А иначе са ти препоръчали EIZO - това наистина е много добра марка за монитори, но предполагам са по- скъпички, поне при CRT-тата беше така.
коце сега са на доста достъпни цени да ти кажа.. гледах тфт-тата 17-ските и бяха доволни .. долу горе на цените на лг-тата дето сравнение с тях са мизерия
Върни се в “ОФФ-Топик - други”