kaiser666 написа:И аз прперавих няколку.Някой да даде поща та да му ги пратя да ги качи.
creativs@abv.bg

kaiser666 написа:И аз прперавих няколку.Някой да даде поща та да му ги пратя да ги качи.
flash написа:Дайте нещо готино за голф3 тди 90к.с.
creativs написа:flash написа:Дайте нещо готино за голф3 тди 90к.с.
Това става лиhttp://auto.volgograd.ru/files/32.gif
К.Одаджийски написа:Колеги, следя отдавна темата, но никъде не успях да открия пасатов километраж до 240. Часовника и бензиномерите намерих, но километраж до 240 нема и това е. Моля ако някой може да помогне.
creativs написа:К.Одаджийски написа:Колеги, следя отдавна темата, но никъде не успях да открия пасатов километраж до 240. Часовника и бензиномерите намерих, но километраж до 240 нема и това е. Моля ако някой може да помогне.
Сега ще се поразровя
Намерих,но първо искам да си признаеш че въобще ни си направил труда да потърсиш(поправи ме ако греша)
Ммммм май трябва да черпиш![]()
![]()
Заповядай
kaiser666 написа:creativs написа:К.Одаджийски написа:Колеги, следя отдавна темата, но никъде не успях да открия пасатов километраж до 240. Часовника и бензиномерите намерих, но километраж до 240 нема и това е. Моля ако някой може да помогне.
Сега ще се поразровя
Намерих,но първо искам да си признаеш че въобще ни си направил труда да потърсиш(поправи ме ако греша)
Ммммм май трябва да черпиш![]()
![]()
Заповядай
А бе и ти па му пусна един линк ама аре карай може проблема да е в моя телевизор
Потребители, разглеждащи този форум: moreg и 51 госта