Подпалили са склада ми в Пловдив

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Пет 10 авг 2007 15:58

Tomcat написа.....

Има си модератори които преценят кои теми трябва да са в форума и кои не. + това колегата е писал в раздела ОФФ а там пише, че може да пускаш всякакви теми които не противоречат на правилата. Тази НЕ противоречи!!!

По темата - Съжалявам за случката колега... Дано да възстановят щетите! :?

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пет 10 авг 2007 15:58

chefito написа:....тука сме едно семейство...шенко помага с какво може на всеки от форума и предполагам и той го усеща като свое...

Съгласна съм !!! Ако аз имам нужда от помощ ще се обърна за съвет към колегите от форума, защото са много компетентни и ....са добри хора , което е много важно !!! : vw fen

Pichaga написа:застраховка имаш ли
протокол от пожарна и полиция с описани на щетите
това бързо и сега

:idea:

Последна промяна от VW-fenka на Пет 10 авг 2007 16:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пет 10 авг 2007 15:59

Кофти случка.......съжалявам колега........ :roll: :cry:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 10 авг 2007 16:01

Томкат .. пример ти давам.. нямаш каско и ти изгаря абф-а ..
каква тема ще пуснеш тук ? "изгоря ми абф-а :( " или " :lol: Изгоря ми абф-а как да си сваля носача щото е здрав"

? понякога хората имат нужда от съчувствие .. и подкрепа че нещата някакси ще се оправят било то да не е така..

още ме питат като ме видят какво е станало с котенцето ми дето беше болно .. и още на хората им става гадно (не това разбира се е била целта) като се сетят за това.. но да ти кажа имал съм моменти когато форумя ми е помагал много .. найстина съм получавал товя което съм очаквал.. и сега за благодарско .. го давам и аз ! това което са правили за мен.. го правя и аз !!!

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Пет 10 авг 2007 16:04

Vizor написа:Томкат .. пример ти давам.. нямаш каско и ти изгаря абф-а ..
каква тема ще пуснеш тук ? "изгоря ми абф-а :( " или " :lol: Изгоря ми абф-а как да си сваля носача щото е здрав"

? понякога хората имат нужда от съчувствие .. и подкрепа че нещата някакси ще се оправят било то да не е така..

още ме питат като ме видят какво е станало с котенцето ми дето беше болно .. и още на хората им става гадно (не това разбира се е била целта) като се сетят за това.. но да ти кажа имал съм моменти когато форумя ми е помагал много .. найстина съм получавал товя което съм очаквал.. и сега за благодарско .. го давам и аз ! това което са правили за мен.. го правя и аз !!!

доста и различни неща ми са се случвали, кои хубави, кои лоши. но не смятам че хората ги интересува особенно, затова си мълча.

но както и да е, спирам.
на колегата успех с възстановяването на щетите

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 10 авг 2007 16:06

Tomcat написа:
успех с възстановяването на щетите

толкова ли беше трудно :)

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Пет 10 авг 2007 16:08

chefito написа:
Tomcat написа:
Vizor написа:Томкат .. пример ти давам.. нямаш каско и ти изгаря абф-а ..

доста и различни неща ми са се случвали, кои хубави, кои лоши. но не смятам че хората ги интересува особенно, затова си мълча.

успех с възстановяването на щетите

толкова ли беше трудно :)

никога не е било трудно, но представи си какво ще стане, ако всичките хора тук започнат да питат какви цигари да си купят, кое кисело мляко е най-добро, кой презервативи са най-вкусни и така до безкрай. къде ще остане ФВ и колите като цяло. лично мнение

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 10 авг 2007 16:14

подкрепям Tomcat .
теми от сорта : препоръчайте ми четка за зъби до 6 лв, или боли ме пръста на лявата ръка, *уя ми е 2 сантима........ нямат място тук и не е необходимо да се занимават 10 000 човека с глупости.....
няма ли форум на "Искренно и Лично" :roll:

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Пет 10 авг 2007 16:34

Ludia написа:подкрепям Tomcat .
теми от сорта : препоръчайте ми четка за зъби до 6 лв, или боли ме пръста на лявата ръка, *уя ми е 2 сантима........ нямат място тук и не е необходимо да се занимават 10 000 човека с глупости.....

Kaто не ти харесва не влизай в оффтопика, пък и никой зорлян не те е накарал да посещаваш форума.
Същото важи и за Tomcat.
Айде със здраве.

На колегата съчувствам , дано е бил достатъчно предвидлив да направи застраховка.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 10 авг 2007 16:49

Veso101 написа:
Ludia написа:подкрепям Tomcat .

Kaто не ти харесва не влизай в оффтопика, пък и никой зорлян не те е накарал да посещаваш форума.
Същото важи и за Tomcat.
Айде със здраве.

На колегата съчувствам , дано е бил достатъчно предвидлив да направи застраховка.

покрий му щетите, щом си толко загрижен и съпричастен :idea:

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Пет 10 авг 2007 17:05

благодаря на всички, които ми съчувстват, нямах застраховка, но полицията и изследователите написаха протоколи и виновните са на лице , ще се види по-натам какво ще стане, моля :lock: :lock: :lock:

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Пет 10 авг 2007 17:11

Шенко, постарай се да решите въпроса извънсъдебно и да не се стига до съд. Правораздаването ни е пълна скръб и защитава до последно виновника, а не потърпевшия. Не искам да споделям от колко години и за какви суми водя дела. Колко адвокатски хонорара съм платил с мазни обещания и края не се види. :cry: :cry:
Така и не разбрах защо tomcat и лудия проявиха такова отношение и все пак им пожелавам да не им се случва нещо подобно, че тогава ще ми е интересно как ще се чувстват. :oops: :roll:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пет 10 авг 2007 17:13

сори за случая колега :cry:

но със съд..слаба работа
ако може нещо со кротце со благо да се разберете за някой лев обещетение :roll:

Потребителски аватар
Junior
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Junior » Пет 10 авг 2007 17:33

VW-fenka написа:
Tomcat написа:а това да ти прилича на форум за лични драми :banghead:

:shock :shock :shock Понякога човек има нужда от съвет ....а аз мисля,че в този форум има много компетентни хора. Не е запознат колегата ,заради това пита. Твоя пост ме изуми :evil:

епа случват се и такиа ора де :) цепят мраку :)

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Пет 10 авг 2007 19:24

Кофти :?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”