трансплантация на километражи за голф2
-
- Автомобил:
- Двигател:
- bate_pe60
- Автомобил:
- Двигател:
сеа вече ви разбрах напълно...
само че пича от който съм купил колата....какво ли не е пипал...и не знам кое е оригиналното...
колата е голф2, 1986 год, 1.8 карбуратор...само това знам...какво трябва да е оригиналното, всмисъл за оборотите...взех го с нископрофилни 15" Firestone...мисълта ми е че не знам онея деветстотин иколко оборота трябва да са, за да като карам с 50 да си ми показва 50(предполагам че за тва са тия обороти)....просто ме интересува кое е оригиналното табло, за да знам тия обороти и ако оригиналното не е с оборотомер, да си търся друго табло с оборотомер на същите еднокилометрични обороти....
сорри че са ми неподредени мислите...
само че пича от който съм купил колата....какво ли не е пипал...и не знам кое е оригиналното...
колата е голф2, 1986 год, 1.8 карбуратор...само това знам...какво трябва да е оригиналното, всмисъл за оборотите...взех го с нископрофилни 15" Firestone...мисълта ми е че не знам онея деветстотин иколко оборота трябва да са, за да като карам с 50 да си ми показва 50(предполагам че за тва са тия обороти)....просто ме интересува кое е оригиналното табло, за да знам тия обороти и ако оригиналното не е с оборотомер, да си търся друго табло с оборотомер на същите еднокилометрични обороти....
сорри че са ми неподредени мислите...

- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвал съм да монтирам скоростомер/до 260/ от табло с оборотомер на Мотометър ,пак на табло с оборотомер ама на ВДО /до 220 / и не става има разлика в захващането за платката както и не пасва в леглото стои малко настрани , според мен ако се сменят скоростомерите трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да са от една марка !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”