EIZO - това наистина е много добра марка за монитори, но предполагам са по- скъпички, поне при CRT-тата беше така.
Е ми да ама за какво качество говорим при тях...... ако и при тези е такова - взимай, ако можеш ....
joro_kem написа:Veso101 написа:Гаранция за липса на изгорели пиксели мисля дава само Филипс и то за някои модели.
това не е вярно, почти всички поизводители предлагат модели с гаранция за изгорели пиксъли, само че "екстрата" струва повечко кинти...
Даскала™ написа:Та.....да питам,понеже видях един Asus(вярно,4е бе6е TFT)...работе6е перфектно....перфектни цветове......става въпрос за монитор.........та да питам марка ли е Асус или ми кажете какво да търся......става въпрос за LCD
KingoftheROAD написа:По-добре би било да се уточни до каква сума си склонен да дадеш колега. И какъв диагонал на екрана. Колко инча? 17, 19, 20, 21. Аз
milen_40 написа:Марката има значение само за професионални монитори. Всички марки вземат матрици от тези производители и ги вграждат в монитори носещи съответната марка и дизайн. Основното на което трябва да обърнеш внимание е опресняването и гаранцията.
Veso101 написа: Влизаш в магазина, гледаш тия с три години гаранция и си избираш с най-добрата картина, вземи него , не от кашон.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта