Всеки който "създаде" автомобил в собствения си гараж може да въведе невъзможни стойности за почти всичко. Аз лично не съм въвеждал, но има хора които са похарчили маса пари, а са някъде из класацията защото някой е решил да се из гаври с гаража си
БатРамбо, има добри подобрения но някои са страшни просто Какво е това подобрение - "Бензин 100 Октана"?
Стига бе хора...Голяма работа.Дреме ми на кое място съм в класацията.Да пишат квото си искат, щом ги кефи.Детинско е, ама който както си прецени.За мен това е удобен начин да видя на някой колега возилото.Тия подобрения въобще не ги гледам.
аа верно бе.... ако си сложиш малко светлинки сини на чистачките ( от което мощноста ти се качва с 30 коня и стикер на задния капак - още 10 ( защото пише ремус де..) това са малко пари де факто , ама се брои като яко тунинговане на двигателя ...как да постъпим правилно ? Защото ако вдигнеш толкова коне по другия начин - с чип да кажем , то си е пара , а резултата е единтичен ,:roll:
hilqdarka написа:A полицейска шапка на задния прозорец брои ли се за подобрение (или се води инвестиция)
Сега е модерно зелени светлоотразителни жилетки на кората отзад да стоят или запретнати на една от предните седалки...
Фуражката отдавна не е на мода вече