Кажете дали е хубав и дали си заслужава въобще
http://kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtm ... estid=3821
Кажете си мнението за KODAK C653
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- golf_5_R32
- Автомобил:
- Двигател:
- Tod
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Кажете си мнението за KODAK C653
golf_5_R32 написа:Кажете дали е хубав и дали си заслужава въобще
Утре брат ... не сега

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
http://reviews.cnet.com/digital-cameras ... .html#more
http://laptopmag.com/Features/Ten-Quali ... htm?Page=0
Нямам впечатления от Кодак - разгледай снимките от втория сайт и прецени - нов е от 250 лв. нагоре - за любителски нужди е добър според мен

http://laptopmag.com/Features/Ten-Quali ... htm?Page=0
Нямам впечатления от Кодак - разгледай снимките от втория сайт и прецени - нов е от 250 лв. нагоре - за любителски нужди е добър според мен

- веселин
- Контакти:
drju написа:според мен има една марка фотоапарати и тя е Canon. за около 370 лева мисля, че ще можеш да си вземеш PowerShot A550 - 4x Opical Zoom, 7,1 Mpxls.... играх си днес с едно такожа и смятам, че е много прилично...
Да - ама не е баш така - просто всеки хвали това,което има - аз досега съм имал три модела Канон , но ми е трудно да кажа дали са по-добри от Никон , Фуджи, Сони, Хюлет-Пакард ,Панасоник или Самсунг - всичко е въпрос на предпочитания - няма кой знае какви фрапиращи разлики във възмжностите / за определен ценови клас говорим /
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за ценовия клас - горе долу е така, няма как да има "фрапиращи" разлики при сходни размери на оптика и матрица...имаше един руски сайт, в който сравняваха мобилни телефони и техните камери, имаше такъв и за фотоапарати... по-видимите разлики идват при снимане в "тежки условия" - намалена или специфична освентеност, особено ярки обекти... ей такива работи... според това, което съм чел и пробвал - Canon е удачен и подходящ избор за любителски апарат... непретенциозен, добри снимки при почти всякакви условия, интуитивно управление, доста приятни екстри - например докато разглеждаш снимки, ако веднага искаш да снимаш, само натискаш бутона и веднага сменя режима... вй такива готинки работи. има и 7 точков фокус... тоя Дигитален ИмиджСтабилизатор, дето го поменават при Кодака си е чист маркетингов трик - всеки снимал с дигитален Zoom знае как се отразява това на снимката... тоя стабилизатор ще е точно толкова смешен...веселин написа:drju написа:според мен има една марка фотоапарати и тя е Canon. за около 370 лева мисля, че ще можеш да си вземеш PowerShot A550 - 4x Opical Zoom, 7,1 Mpxls.... играх си днес с едно такожа и смятам, че е много прилично...
Да - ама не е баш така - просто всеки хвали това,което има - аз досега съм имал три модела Канон , но ми е трудно да кажа дали са по-добри от Никон , Фуджи, Сони, Хюлет-Пакард ,Панасоник или Самсунг - всичко е въпрос на предпочитания - няма кой знае какви фрапиращи разлики във възмжностите / за определен ценови клас говорим /
смятам, че с Canon-a, за малко повече пари от Кодака - ще получи доста по-добър апарат.
- golf_5_R32
- Автомобил:
- Двигател:
- веселин
- Контакти:
golf_5_R32 написа:то аз фотоапарата го имам и не мога да кажа кой знае какво за него понеже нямам база за сравнение ама определено наще можеше и да не се стискат толкозаз и benq си бях харесал ама нъц
Кви пари го купихте?Недей да съжаляваш - важно е и как работи задапаратното устройство!

- golf_5_R32
- Автомобил:
- Двигател:
- golf_5_R32
- Автомобил:
- Двигател:
- golf_5_R32
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”