ОПИТВАМ СЕ ДА СИ ПОРЪЧАМ ТЕНИСКА И СЕ ПОЯВАВА СЛЕДНИЯ ПРОЛБЕМ: ВСИЧКО ВЪРВИ НОРМАЛНО, НО КОГАТО ИСКАМ ДА ВИДЯ КАКВО СЪМ ПОРЪЧАЛ РАЗМЕРА И ЦВЕТА НЕ СА ТЕЗИ, КОИТО СЪМ ЗАДАЛ. ТОВА СЕ ПОЛУЧАВА САМО НА ТЕНИСКИТЕ С ЛОГОТО НА ФОРУМА. ОПИТВАХ ДРУГИ МОДЕЛИ - ВСИЧКО Е НОРМАЛНО!
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА?
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Клубни тениски VW Club bg
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- SpeedRunner
- Автомобил:
- Двигател:
Тези господа (и дами) в teniski.be са истински смешници и дребни тарикати. Поръчах си от тях разни тениски с размер XL и какво стана: 4 от тениските са наистина с размер XL - български производител-чудесно. 5-та тениска уж и тя трабваше да е XL, а е доста по малка... като я наложа върху някоя от другите се оказва че в ляво и дясно е по малка с близо 2-3 см и по размерите който има дадени на сайта тя отговаря на М размер. Тениската е от неизвестен производител и с хартиен етикет XL написан с химикалка. И какво става по нататък-обаждам се по GSM-a - обяснявам - любезен господин ме насочва към телефона в офиса им. Обаждам се там - женски глас ме насочва към техен колега някакъв. Е грешка нямало според тях това не билo тениска с размер М, а билa наистина XL размер , но вталенa. Е то бива вталено ама чак пък толкова.
Сега били такива , но били поръчали нормални XL. Какво ме интересува при положение че това което съм получил не отговаря на това което съм поръчал и което е изложено на сайта им. Решение на проблема не ми беше посочено и затова тази фирма за мен е НЕКОРЕКТНА и реве с пълен глас за среща с Комисията за защита на потребителите, което ще им бъде уредено.
Не е до парите, а до елементарна коректност... ама като я няма...
Сега били такива , но били поръчали нормални XL. Какво ме интересува при положение че това което съм получил не отговаря на това което съм поръчал и което е изложено на сайта им. Решение на проблема не ми беше посочено и затова тази фирма за мен е НЕКОРЕКТНА и реве с пълен глас за среща с Комисията за защита на потребителите, което ще им бъде уредено.
Не е до парите, а до елементарна коректност... ама като я няма...