Ралито на Шипка!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Ралито на Шипка!

Мнениеот didkoltd » Съб 11 авг 2007 15:57

Днес гледах колите на записването за състезанието утре/неделя/ на пътя за връх Шипка!Направо бях изключил иначе щях да си взема апарата и да ги нащтракам!Имаше и представители на нашата марка,3 Голфета естествено 2-ки.Единия само му запомних номера С1600 и някви букви след тва,другия май пак беше Софийски един червен.На синия отазд на стъклото имаше лепенка 1.8 16 в ама какво има под капака му един господ знае.Не съм ги заглеждал от близо ама и на двата им бяха срязани броните отдолу където е номера,явно са турбинирани и ревяха яката,а като тръгваха за върха синия се изтреля доста добре личеше ,че вървят и двата.Някой ако знае нещо за тия Голфета нека сподели ,много ми е интересно!Иначе имаше доста Ладички имаше и едно Поло и една Ибиза!Някой няма ли да идва да ги гледа?

Потребителски аватар
didkoltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didkoltd » Съб 11 авг 2007 17:01

Сега като се порових из темите видях тва чудо на природата което днес сигурно един час се мъчих да разбера какво е !Германеца беше с двамата си сина и естествено Немска овчарка,а какъв звук вади тая кожа ....... :!: :roll:

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Съб 11 авг 2007 17:09

Ще ходиш ли утре ти? И изобщо някой от форума ще ходи ли? Ако ходиш направи няколко снимки! :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”