Спешно помощ от морето!
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Спешно помощ от морето!
проблема е следния . тръгваме днеска към сл.бряг и колата по едно нагорнище загасва.въртях ли не въртях не пали.в следващия момент стана така че като дам контакт не се чува да заработва помпата.преди ми беше направило същия номер но поразбутах бушоните и заработи.Сега какво ли не вадих сменях колата си стои на едно място и помпата пак не заработва.Бензин имам така че не мисля че е заради ниското му ниво.как да я проверя дали е изгоряла?И да търся ли някъде другаде проблем 

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
ChernoGTI написа:преди малко свалих помпата и я вързах директно към акумолатора.не завърта.кво ли не мислихме и най-накрая в магазина 100 лв. нова няква измислена.ако някой от околността продава помпа да пише че ми е доста спешно.
BOSSS-незнам просто какво да кажа
Кофти тръпка, не е трябвало да се успокояваш като е тръгнала с разбутване на бушоните, трябвало е да установиш проблема....затова стават такива работи

- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ChernoGTI написа:преди малко свалих помпата и я вързах директно към акумолатора.не завърта.кво ли не мислихме и най-накрая в магазина 100 лв. нова няква измислена.ако някой от околността продава помпа да пише че ми е доста спешно.
Виж колегата NASTY_HAWK е в созопол или в равда беше ще те излъжа ако можеш го намери и измислете нещо .. прекалено сме далеч да помогнем с нещо другото ... пускай тема в КУПУВА че търсиш все ще изкочи някоя утре може даже и поавтобус да ти я пратят ...
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
B_O_S_S_S написа:ChernoGTI написа:преди малко свалих помпата и я вързах директно към акумолатора.не завърта.кво ли не мислихме и най-накрая в магазина 100 лв. нова няква измислена.ако някой от околността продава помпа да пише че ми е доста спешно.
Виж колегата NASTY_HAWK е в созопол или в равда беше ще те излъжа ако можеш го намери и измислете нещо .. прекалено сме далеч да помогнем с нещо другото ... пускай тема в КУПУВА че търсиш все ще изкочи някоя утре може даже и поавтобус да ти я пратят ...
пуснал съм тема в купува както и тука и в офф за морги , помпи , баници и кво ли не?звънях на "Bobby" да го занимавам с моите глупости а той се отнесе като един наистина точен човек без ън и без мън.

евала му да е жив и здрав.Помогна с каквото можа по телефона.[/url]
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”