Pioneer,Респром и HI-SOUND
- golf_5_R32
- Автомобил:
- Двигател:
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тва усилвателче Респром е много добро (особено за метъл
)! Имам такова от 7 години и не мисля да го сменям
Само тонколонките ти ми се струват малки (или греша)? Мойте са 40W (реални), пак Респром (с малка трансформация-на мястото на 2те стари пищялки има една пиезоелектрична + бас-рефлекс и нискочестотния говорител е нов)
ето я и Машината: (засега има сменен само един потенциометър, а е на доста годинки)

ето я и Машината: (засега има сменен само един потенциометър, а е на доста годинки)
Последна промяна от blue_shadow на Съб 11 авг 2007 21:02, променено общо 1 път.
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Наистина има голяма разлика да си купиш нещо с по готин дизайн и дистанционно,да има и по марков надпис.Лошото е че трябва да се слуша а не гледа.Така направих и аз,затова сега си имам 5 килограмово радио.golf_5_R32 написа:;) само така даже ако не знаете Респром са включени към HI-FI техниката понеже някой когато писал БДС-то и ги вкл към тях
П.П.Относно HI-FI то там изискванията не са кой знае какви,затова на повечето мини системи го пише.
- golf_5_R32
- Автомобил:
- Двигател:
ок а някой може ли дами даде схема на усилвателя който съм дал на снимката понеже е бутан нещу и мн изкривява звуците и май тряя да сменям някой части даже тези светодиоди неса оригинални ами на този дет беше чичо му ги е слагал абе напрау голема схема но ина4е стаа само дет май требва да сменям крайни стъпала защото усилвател 2x20w режи тонколони 2x40w макс 

- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
maks написа:Наистина има голяма разлика да си купиш нещо с по готин дизайн и дистанционно,да има и по марков надпис.Лошото е че трябва да се слуша а не гледа.Така направих и аз,затова сега си имам 5 килограмово радио.golf_5_R32 написа:;) само така даже ако не знаете Респром са включени към HI-FI техниката понеже някой когато писал БДС-то и ги вкл към тях
П.П.Относно HI-FI то там изискванията не са кой знае какви,затова на повечето мини системи го пише.
Hi-Fi - или възпроизвеждане на звука с голяма точност:
hi-fi (hf)
n. pl. hi-fis Informal
1. High fidelity.
2. An electronic system for reproducing high-fidelity sound from radio or recordings.
--------------------------------------------------------------------------------
[hi(gh) + fi(delity).]
Респрома е отвсякъде Hi-Fi

- golf_5_R32
- Автомобил:
- Двигател:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
golf_5_R32 написа:ок а някой може ли дами даде схема на усилвателя който съм дал на снимката понеже е бутан нещу и мн изкривява звуците и май тряя да сменям някой части даже тези светодиоди неса оригинални ами на този дет беше чичо му ги е слагал абе напрау голема схема но ина4е стаа само дет май требва да сменям крайни стъпала защото усилвател 2x20w режи тонколони 2x40w макс
Питай колегата zmej на лични - в час е с техниката!
- golf_5_R32
- Автомобил:
- Двигател:
- golf_5_R32
- Автомобил:
- Двигател:
maks написа:Наистина има голяма разлика да си купиш нещо с по готин дизайн и дистанционно,да има и по марков надпис.Лошото е че трябва да се слуша а не гледа.Така направих и аз,затова сега си имам 5 килограмово радио.golf_5_R32 написа:;) само така даже ако не знаете Респром са включени към HI-FI техниката понеже някой когато писал БДС-то и ги вкл към тях
е да ама си говори за повече от 30 години назад когато даже не е ставало дума и за HI-FI
- golf_5_R32
- Автомобил:
- Двигател:
blue_shadow написа:Тва усилвателче Респром е много добро (особено за метъл)! Имам такова от 7 години и не мисля да го сменям
Само тонколонките ти ми се струват малки (или греша)? Мойте са 40W (реални), пак Респром (с малка трансформация-на мястото на 2те стари пищялки има една пиезоелектрична + бас-рефлекс и нискочестотния говорител е нов)
баща ми имаше преди години подобен усилвател със стрелкови датчици и колони които бяха с мрежи и дупката за баса беше долу и доста големичка беше ама акула го продади
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”