Дистанционно ОТВАРЯНЕ на вратите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дистанционно ОТВАРЯНЕ на вратите
Всичко съм направил и всичко си работи перфектно. Казаха ми, че се слагала някаква пружинка долу на ограничителя за да може да изтласква вратата (е то ясно, че не ми трябва да трепя хора като я отворя но все пак малко да я изтласква), защото в момента ако съм по надолнище е перфектно но ако съм по нагорнище едвам открехва. Та въпроса ми е каква пружинка се слага и къде мога да намеря такава?
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
каквато и да е пружинката ще стане само диаметъра да е някъде около 40 мм мисла че беше сваляш пантата или ограничителя нанизваш пружинката на него и пащ слагаш
п.п ще качиш ли снимки клипче нещо от сорта да видя как е станало че и на мен ми предстой а трябва да знам как ще стане понеже и ще махам дръжките и да не ми се получи някой път нещо

п.п ще качиш ли снимки клипче нещо от сорта да видя как е станало че и на мен ми предстой а трябва да знам как ще стане понеже и ще махам дръжките и да не ми се получи някой път нещо

- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
пружини продават на боруй
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- bate_pe60
- Автомобил:
- Двигател:
B_O_S_S_S написа:то с отварянето грижи няма тя си изплюва ама е колкото да си пъхна пръста вътре в процепа(това е в най-лошия случай когато съм под наклон). Мен ми трябва просто леко да изхвърли вратата да речем 4-5см. Но незнам какви пружини да сложа.
тва е нож с 2 остриета брато..
аз така отворих мойта докато минаваше майка с бебе в количка и тя се стресна и се спъна...щеше да си счупи главата бате....