няма да помогне центровката .ако греша се извинявам но вьрни се малко по-нагоре и прочети какво сам ти писал че повече няма да пиша щото виж какво мазало стана с тези цитати
п.п никои от разбиращите не иска да ти отговори защо ли?
1.9 TDI прекъсва :(
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Няма никаква разлика.Ventoman написа:Ако винаги прекъсва при едни и същи обороти , изкарай маркуччето от всмукателния колектор което отива в компютъра и запуши всмукателя . Това само за пробата ! Тествай и пак пиши дали е прекъснала . А и не разбрах , след поставянето на чипа ли почна да прекъсва ?
Намери ме на SKYPE или ICQ

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Passat_bs написа:Няма никаква разлика.Ventoman написа:Ако винаги прекъсва при едни и същи обороти , изкарай маркуччето от всмукателния колектор което отива в компютъра и запуши всмукателя . Това само за пробата ! Тествай и пак пиши дали е прекъснала . А и не разбрах , след поставянето на чипа ли почна да прекъсва ?
Намери ме на SKYPE или ICQ
Не се цупи тва значи чи не е от свърхналягане на турбото,което си е добра новина.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Passat_bs написа:Поне едно нещо се изясни.
Аиде сега и дуг тест . Намираш VAG-COM , и на работеща кола вадиш 7 пиновата букса на помпата и я вкарваш , целта е колата да отчете грешка и да влезе в сервизен режим . Пробваш пак да видиш дали прекъсва , след това чистите грешката в компютъра . Накрая пак казваш какъв е резултата .
Пак ти казвам , намери ме в ICQ или SKYPE .
п.с. От 3'и август тръгвам на турне , на 4'ти съм в Бургас , може да се видим

- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Не мога да те намеря в Skype. Какъв ти е ника?Ventoman написа:Passat_bs написа:Поне едно нещо се изясни.
Аиде сега и дуг тест . Намираш VAG-COM , и на работеща кола вадиш 7 пиновата букса на помпата и я вкарваш , целта е колата да отчете грешка и да влезе в сервизен режим . Пробваш пак да видиш дали прекъсва , след това чистите грешката в компютъра . Накрая пак казваш какъв е резултата .
Пак ти казвам , намери ме в ICQ или SKYPE .
п.с. От 3'и август тръгвам на турне , на 4'ти съм в Бургас , може да се видим
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Passat_bs
- Автомобил:
- Двигател:
Закачихме я на ВАГ-Ком и всичко си беше наред. Единствено в момента в който прекъсва колата, ВАГ-Кома показва, че иска много гориво, което ме навежда на мисълта да не би уейст-гейта на турбото да забива и да не отваря и всичкото налягане да го вкарва в мотора.niks76 написа:a вагком намерихте ли?Passat_bs написа:След дълго умуване и доста проби с колегата Вентоман, не успяхме да открием от къде идва това прекъсване.

Върни се в “Дизелови агрегати”