Пробиха ми пода с токче :( ... поправимо ли е ??? :(
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Извинен! А сега можеш да си напишеш всичко нанаово, че и мен нещо не ми стана ясно за тези алуминиеви лентиBaMBuKa написа:добре заварили всички извиняваите 4е на писах на кирилица парвия път
... идеята е добра, само да допълня, ако може и снимка на виновника за поразията, за по- ясна представаJako_ludiq
написа:Дай някоя снимка да скиваме поразията.
За jagler: Аз нали това се опитах да му обясня
И все пак, ако човека е женен, а тази дупка не е от токчето на жена му.... На негово място, кое би било по- голям проблем за теб, двигателя, скоростите... или мокетаИнформация на ухо: Много колеги от форума на твое място, биха се вълнували повече да се погрижат за дупката, между двете токчета , отколкото за дупката на мокета....
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
колега не ми казвай че си се разстроил заради дупка от токче ... ако е от твоето гадже ок, свиквай ... няма да е първата дупка както и последната ...
преди време на приятел жена му се качва в колата, започва да вали, стъклата се запотяват и кво да види ... на предното стъкло две стъпала номер 34 ...
за една дупчица не си струва да си скъсяваш живота ...
преди време на приятел жена му се качва в колата, започва да вали, стъклата се запотяват и кво да види ... на предното стъкло две стъпала номер 34 ...
за една дупчица не си струва да си скъсяваш живота ...
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател: