Пердета за кола-мнение за марка.
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
russonera написа:Е що да е безсмислена темата.Просто ви питам за мнението ви.Какво лошо има колега.
Ми пич, ти сам си си отговорил на въпроса, че са гадни пердетата, но според мен вътрешно си се надявал да не е така и да ти кажем "да яки са" - тва е.
russonera написа:Еми не са кой знае какво.Ами просто леля ми си взе нови пердета и ми подари тези.И просто исках да разбера дали са някакви маркови или не.На етикета пише че са произведени в Милано.друго няма.
Иначе на аванта толкова.
Ако всеки земе да пуска теми за най-малка подробост по колата си, тука ша стане кат панаир.
Re: Пердета за кола-мнение за марка.
russonera написа:Здравейте колеги.
Днес се здобих със пердета.Снимки е гаража.Марката е Filtravedo.Имате ли наблюдения в/у нея.
Аз сам с такива ама има Лепа Брена на тях

- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tod написа:blue_shadow написа:Поредната тема лишена от смисъл!
Колега, не станахте ли много надзирателите!? Както е тръгнало всеки втори тук иска (пък и е тръгнало да става) да е мод!?
Като съм обикновен потребител означава ли да съм без мнение? Ако съм обидил някой се извинявам, но просто темата е тъпа и повече ми прилича на риторичен въпрос. Тва е, ОК ли сме?
- Tod
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
blue_shadow написа:Като съм обикновен потребител означава ли да съм без мнение? Ако съм обидил някой се извинявам, но просто темата е тъпа и повече ми прилича на риторичен въпрос. Тва е, ОК ли сме?
Добре, съгласен съм, всеки си изказва мнението, това е готиното на тези форуми -
съчетание на полезното с приятното

Това е модски атрибут и е дразнещ

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”