астрата се прецака от локва

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Нед 12 авг 2007 10:14

vaskoto1 е цитирал добре, че като знам какво преживя петицата на kentawar ... :? кофти.
големи наводнения бяха и тия дни, повечето знаят надлеза в началото на пловдив "добре дошли", който при всеки по-силен дъжд се наводнява и в двете посоки и водата прелива над предния капак на голфа, голям зор по наш'те пътища.
виж по-добре състоянието на колата, дано влезе в движение бързо.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Re: астрата се прецака от локва

Мнениеот santo_trafficante » Нед 12 авг 2007 10:21

vladoblood написа:буквално преди 1 час на един приятел астрата изгасна на сред един мост а преди това мина през бахти локвата.какво може да и стане?до колко са тежки последствията?астрата е 1.7 дизел.ако бях с голфа същото ли щеше да стане? :cry:
трябвало е да се обадите на застрахователя/където е застрахована колата/ да съобщите за щетата. за да може да вземете някой лев :wink:

Потребителски аватар
ostavime
Автомобил: Мазда
Двигател:

Мнениеот ostavime » Нед 12 авг 2007 23:12

santo_trafficante написа:
vladoblood написа:буквално преди 1 час на един приятел астрата изгасна на сред един мост а преди това мина през бахти локвата.какво може да и стане?до колко са тежки последствията?астрата е 1.7 дизел.ако бях с голфа същото ли щеше да стане? :cry:
трябвало е да се обадите на застрахователя/където е застрахована колата/ да съобщите за щетата. за да може да вземете някой лев :wink:

Toва е все едно да сипеш безнзин на дизеларка или обратното и да чакаш да ти платят двигателя.
Ще му кажа.

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Пон 13 авг 2007 7:43

santo_trafficante написа:

90% от Застрахователите изключват събитието" Воден удар " вземайки пример от ДЗИ :evil:

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Пон 13 авг 2007 8:01

juve написа:
голфа без метър вода поне не работи както трябва Smile

Не лъжете човека бе ...в описанието пише, че голфа до 1 метър докосва дъното с гуми а от 1 до 5 плува и се гмурка при отваряне на задния багажник който му е баластния резервоар :idea:
Ние с голфовете да не караме подводници?:)

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Пон 13 авг 2007 10:53

оффтопик:
Ние с голфовете да не караме подводници?Smile

А бе вие с голфовете карате..хм... как се вика стенда , дето ти тестват амортизаторите ? друсалкки ? :wink: не ме разбирайте погрешно , не съм против голфовете, стига аз да не съм там :wink: .....щом си ви харесва .... А за гмуркането - всички сме от един отбор :lol:

vladoblood
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladoblood » Вто 14 авг 2007 12:58

астрата се оправи :) не беше толкова сериозно -клапан на горивната помпа :roll: и ново масло 80 лв ремонт(без маслото)и :drive

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”