София -> Дупница - Особености по пътя?
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
Dankin написа:Да , и преди Благоевград има един размазан джип сложен на едно скеле с надпис от рода на "Помислете преди да карате с висока скорост"Доста те кара да се замислиш
вчера като си пробвах колата го видях.
пп за полицай има преди влизанете в Блг ,посока Блг , в другото платно (посока Сф) се крият под моста при с.Рилци.продължаваме натам и стигаме до с. Усойка .там често киснат.следващата стоянака е под моста при отбивката за бобовдол(преди т.н. летище).караме и стигаме Дупница и там се крият под моста.особеното там е ,че спират и в двете платна ,въпреки ,че е забранено по закон трябва да се спира в това платно което е полицейския автомобил, но все пак сме в България.от там смело и стигаме до населеното място преди разширяването на пътя.там киснат на една отбивка и полицейската не може да се види , затова аз разчитам на колегиалност и присветкането на колегите.от там се качваш на новия участък и си караме.следвашата стоянка е след приключването на новото платно(Перник).там има ограничение от 90 на 60 и трябва да се спазва че мн се пати.следва познатото на всички Драгичево ,където ограничението мисля ,че беше 40 и след това е Владая.общо взето това са всички стоянки на ченгетата от Блг до София
надавам се да съм бил полезен
лек път
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми според мен София-Дупница е едни от най-читавите възможни маршрути в нашата мила родина...та дори и до Благоевград
поне така мисля де...щото пътувам всеки четвътък до там и обратно вече трети месец...
поне така мисля де...щото пътувам всеки четвътък до там и обратно вече трети месец...
Последна промяна от Мико на Пон 13 авг 2007 18:11, променено общо 2 пъти.
- Lyubo_Toshev
- Автомобил:
- Двигател:
Dankin написа:Да , и преди Благоевград има един размазан джип сложен на едно скеле с надпис от рода на "Помислете преди да карате с висока скорост"Доста те кара да се замислиш
Да ето този - в този форум е невъзможно да качиш снимка нормално!!!
Последна промяна от Lyubo_Toshev на Сря 15 авг 2007 15:03, променено общо 1 път.