Написаха ми АКТ неправомерно
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Написаха ми АКТ неправомерно
ще раздухам темата така не може.На влизане в Брезник хоп полиция спират взимат ми талон книжка всичко и отиват при колата аз женами и детето чиками 15минути слет като написаха актове на двама колиги пак софйски номера извикаха и мен карал съм бил 71км това нее вярно написах го в акта пуснах жалба Колеги внимаваите като ходите в Брезник там се зачита коли само от Перник дано ми олекна сега[/img][/list][/list]
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Бате ходи им кажи нещо! Щом са били трима, значи един от тях е бил късметлията със 71, другите просто сте отнесли пешкира покрай него, щото нали показанията се пазят до 5 минути ли беше кво беше, та..
Все едно да осъдиш някой депутат, че живеем зле... Ако имаш връзки може да пробваш, поне акта ще оправят, но това е.

Все едно да осъдиш някой депутат, че живеем зле... Ако имаш връзки може да пробваш, поне акта ще оправят, но това е.
- Tod
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Написаха ми АКТ неправомерно
novia написа:...На влизане в Брезник хоп полиция спират взимат ми талон книжка всичко и отиват при колата ... 15минути слет като написаха актове на двама колиги пак софйски номера извикаха и мен карал съм бил 71км ...
Или аз не сгрявам, или не обясняваш добре!?
Спират ви пернишките ушеви, барабар с теб три софийски коли ...
взимат ви докИментите, казват ви да си чекате у колетата ...
и след малко акт на тебе, акт на тебе ... о и за теб има ... така ли е станало?!
- Tod
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
novia написа:Така е но пони го споделих с вас
Ще ти мине

Върни се в “ОФФ-Топик - други”