Мога да кажа само, че колегата е адски точен. От половин приказка се ангажира с мой проблем който него изобщо ама изобщо не го засягаше , ходи рови се най-вероятно и той е ангажирал други хора и накрая ми свърши работа за което съм му безкрайно благодарени мога да кажа ... едно голямо БЛАГОДАРЯ. Дано все по-често се срещат наистина добри и отзивчиви хора като petko5
petko5 написа:След, това което написа..... Пич нямам думи, нямаше нужда от такива благодарности Блогадаря ти за хубавите думи
Братле за теб може да ти се струва малко това което направи, но като се има напредвит, че даже не се познаваме, да се ангажираш и то със срокове, после да ми се обадиш (въпреки че проблема пак казвам е мой не твой ) и да ми дадеш необходимата ми онформация ... за мен това е адски много и още веднъж пред хора като теб
joker написа:Е как да не се радва човек на такива постинги....Абе писах аз някои неща за този форум и тези форумци,ама защо някои решиха,че е бълвоч???
joker написа:Е как да не се радва човек на такива постинги....Абе писах аз някои неща за този форум и тези форумци,ама защо някои решиха,че е бълвоч???
какво по-точно
Виж ми постингите в една тема която пуснах в този раздел....