Трябва ми снимка на филтъра за климатика заедно с кутията му (днес в Ауто+ ми показаха една кутия за 40лв ама не съм сигурен дали е такава,каквато ми трябва понеже никога не съм виждал оригиналната как изглежда).
Става дума за Пасат В3,който в момента е само с решетка.
Кутията,която ми показаха отгоре нямаше капак т.е. само една основа пластмасова и отгоре седял филтъра без да има нищо върху него - така ли трябва да е?
Благодаря!

Някой може ли да удари една снимка на това?
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
DJ_TOLYO написа:Ами при мен е така. Има си една пластмаска там на мястото, върху нея се наглася и защипва филтъра, а върху него няма нищо освен другата голяма пластмаса дето си е под чистачките. След малко ако не забравя ше снимам
А мога ли да те помоля да извадиш самия филтър и да удариш една снимка на захвата на самата кутия към купето за да видя дали е идентична на тази,която ми предлагат в магазина.
Благодаря предварително!
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
точно така е, въпросният филтър вече не се произвежда от поне 3 години, иначе е един такъв с пластмасова дъгообразна планка която не се маха. Купих си такъв подобен филтър за Пасат за 34 кинта от Горубляне от магазин на Самоковско шосе - адреса не помня, но визитката ми е в колата. Със сигурност ме метнаха понеже магазина е скъпарски, но само там намерих.
Има обаче нещо над което си стува да се замисли човек ... в София този филтър трябва да се сменя май поне веднъж годишно ... така че за следващия път съм решил - ще майсторя решетка
Има обаче нещо над което си стува да се замисли човек ... в София този филтър трябва да се сменя май поне веднъж годишно ... така че за следващия път съм решил - ще майсторя решетка
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
passenger написа: точно така е, въпросният филтър вече не се произвежда от поне 3 години, иначе е един такъв с пластмасова дъгообразна планка която не се маха. Купих си такъв подобен филтър за Пасат за 34 кинта...
Писах в подобна тема преди...аз съм си сложил кутия от Б4-става идеално.Филтъра струва 14 лв...мисля че си струва. А смяната зависи от пробега според мен. Ако за една година въртиш 30К км. трябва да го смениш малко повече от един път

- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
Писах в подобна тема преди...аз съм си сложил кутия от Б4-става идеално.Филтъра струва 14 лв...мисля че си струва. А смяната зависи от пробега според мен. Ако за една година въртиш 30К км. трябва да го смениш малко повече от един път
[/quote]
Ти ли ми каза да си купя от Сакар Ауто?
Само да попитам за ценичка понеже по телефона там не пожелаха да ми кажат.

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
zfa159 написа:
Аз да. Колега сори ама не помня-не беше вчера и съм купил не една част, но спомена ми е че ме изненадаха приятно с цената, стори ми се доста приемлива. А защо не ти казват цената??? Да не са се надули нещо

- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
Ами обесниха ми че "не даваме информация за цените на продуктите си по телефона" и само на място могат да ми кажат цена за съответното нещо.
Искам да попитам как се води като част (дотук знам че е пластмасовата основа за филтъра за въздуха в купето на В4 (нали е същия) ама така точно ли му е техническото име) понеже в повечето магазини не разбират какво всъщност искам да си купя...
Благодаря предварително!
Искам да попитам как се води като част (дотук знам че е пластмасовата основа за филтъра за въздуха в купето на В4 (нали е същия) ама така точно ли му е техническото име) понеже в повечето магазини не разбират какво всъщност искам да си купя...
Благодаря предварително!
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
DJ_TOLYO написа:Според мен най-добре ако е малко по-разбран продавача отиди на място с колата изведи го за малко от магазина и му покажи на колата точно за какво става въпрос за да те разбере точно... Щях да снимам днес, но поех малко множко ангажименти и не остана време да отварям там...
Ами аз така опитах да направя в Ауто+ и ето какво се получи :
Като за начало не искаше да излиза от магазина че било топло ама успях да го убедя че е по-добре да го погледне.Изведах го навън и му обесних за пореден път че колата е с климатроник а няма филтър и искам да си сложа ама искам основата и филтъра да са от В4 понеже са по-разпространени а не тези,които са за В3......последва учуден поглед и коментара че това е В3 а не В4 и не разбира за какво ми е от В4 като колата,която вижда е В3 и си се прибра да рови в програмата и изрови нещо,което струваше 40лв. ама идея нямам дали е това,което ми трябва защото никога не съм виждал а ми се видя малко особен захвата на предлаганото ми нещо спрямо на сегашната решетка.....