Четох някъде, че специално за пасата макс коне се достигат при 5250. Но ме е страх да кача над 5000 щото имам чувството, че двигателчето ще се пръсне. До къде трябва да напъвам и ще и стане ли нещо ако кача над 5000? И казвайте кой с къв двигател е да се знае
До какви обороти пържите двигателя?
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
До какви обороти пържите двигателя?
Това е един малко тъп въпрос, но имайки предвид, че колите на повечето от нас не са първа младост, реших да питам кой колко се доверява на колата си... аз лично никога не съм надхвърлял 5000 об./мин. щото просто ме е страх (даже само един път съм я ръчкал колата до тези 5000... обикновено не надишавам 4000-4500. (1.8 Mi).
Четох някъде, че специално за пасата макс коне се достигат при 5250. Но ме е страх да кача над 5000 щото имам чувството, че двигателчето ще се пръсне. До къде трябва да напъвам и ще и стане ли нещо ако кача над 5000? И казвайте кой с къв двигател е да се знае
Хайде леко и безпроблемно шофиране на всички!!!
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1,8 ABS мотор.
Ограничителя на обороти не случайно е сложен там и го тествам от време на време дали работи
Иначе до колко ще цедиш мотора си зависи в какво настроение си в момента и какъв е изобщо стила ти на каране; Колко те е ядосал поредния идиот, който ти е отнел предимството и други такива неща, заради които си го изкарваш на педала на газта.
Ограничителя на обороти не случайно е сложен там и го тествам от време на време дали работи
Иначе до колко ще цедиш мотора си зависи в какво настроение си в момента и какъв е изобщо стила ти на каране; Колко те е ядосал поредния идиот, който ти е отнел предимството и други такива неща, заради които си го изкарваш на педала на газта.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
обороти
1,2,3та до началото на червеното до сега 3-4 пъти,иначе на място и до края на оборотомера ,но за няма и една секунда.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”