отварял съм го отзад, нищо интересно няма
За лампата на резерва на Г3?!
- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
абе чудя ви се ..защо ви са тези лампи..тези зумери...ами толкова не гледатели стрелката..той колегата го каза точно...в червената зона е около 7 литра..толкоз..за какво да светка,че и да пищи...ами то тогава една мултимедия да му сложат...човече дето ти размахва среден пръст пред бензиноколонка!!!Мнооого ефектно ще стане!
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
joker написа:абе чудя ви се ..защо ви са тези лампи..тези зумери...ами толкова не гледатели стрелката..той колегата го каза точно...в червената зона е около 7 литра..толкоз..за какво да светка,че и да пищи...ами то тогава една мултимедия да му сложат...човече дето ти размахва среден пръст пред бензиноколонка!!!Мнооого ефектно ще стане!
колега, дебата е не дали е нужна или практична тая лампа, а дали вобще я има
ти имаш ли такава?
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Цък!И хич и не се сещам за подобна екстра..Бога ми не ми липсва и даже и не съм се замислял ,че може да има такава лампа на други модели VW...не се дразнете ама просто се чудя въобще заслужава ли си човек да ровичка таблото за да си осигури такава лампа....ама то си е мое мнение..неагажиращо никого!
Виж лампата за нивото на охладителната течност(и този датчик го нямам..то лампата е за температурата) е нещо много хубаво.....то ми липсва...заради него бих си поровичкал.....ново казанче,кабелчета към таблото и т.н.......
Виж лампата за нивото на охладителната течност(и този датчик го нямам..то лампата е за температурата) е нещо много хубаво.....то ми липсва...заради него бих си поровичкал.....ново казанче,кабелчета към таблото и т.н.......
- realityman
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”