крайно гърне
- gogata66
- Автомобил:
- Двигател:
крайно гърне
купих си чисто ново гърне съвсем обикновено но искам да изглежда по добре от къде да си взема накрайник и къде да ми го монтират искам да се получи нещо побно на това http://clubgti-bg.com/viewtopic.php?t=1645
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- Вангел
- Автомобил:
- Двигател:
:)
повечето накрайници който се продават в магазините за автоаксесоари са пълен кинеф......
избиват ръжди на 2 месец......
Така че внимавай.....
Нека ако има некой във Форума който си е купувал и му е изкарал повече от 6 месеца без да ръждяса макар и частично да ти препоръча....магазин и модел...
иначе .....не се знае знае ли се.....
[i]Важна е центровката.........съобразявайте се с белезите!!![i]
избиват ръжди на 2 месец......
Така че внимавай.....
Нека ако има некой във Форума който си е купувал и му е изкарал повече от 6 месеца без да ръждяса макар и частично да ти препоръча....магазин и модел...
иначе .....не се знае знае ли се.....
[i]Важна е центровката.........съобразявайте се с белезите!!![i]
Абе преди години карах Вектра 1.6 C16NZ. Взех си за нея никелиран накрайник за 3 лв. от един цигански пазар (много шукар си беше накрайника)! С малко преустройство )поставяне на "специално" настроена и огъната ламарина отведох (завъртях) газовете през перфорацията (вътре в накрайника) и се получи страшен звук.
Кибици и приятели пред блока после се побъркаха да ме карат да им правя такъв накрайник! Ама това беше преди 8-9 години и аз бях 18-19 годишен.
Сега ГОЛФ-арата немам никакви висулки и дранкулки и си е пълен сток защото "селския" тунинг вече май нещо не ме кефи!
Кибици и приятели пред блока после се побъркаха да ме карат да им правя такъв накрайник! Ама това беше преди 8-9 години и аз бях 18-19 годишен.
Сега ГОЛФ-арата немам никакви висулки и дранкулки и си е пълен сток защото "селския" тунинг вече май нещо не ме кефи!
- Вангел
- Автомобил:
- Двигател:
бе и аз се придържам към оригинала ама нещо не се връзва например голф две широка броня и сещаш ли се че на бронята са изрязали едно такова доста голямо място за тръбата на ауспуха....
имам предвид гледаш некво големо изрязано на бронята и неква пишка стърчи.....
затва като боднеш некав семпъл накрайник.....некакси по му отива според мене...
важното е накрайника да е устойчив на атмосферните влияния.....
е ако сложиш от ония светещитееееее.......хъхъхъхъ.....
Ае късмет.....
имам предвид гледаш некво големо изрязано на бронята и неква пишка стърчи.....
затва като боднеш некав семпъл накрайник.....некакси по му отива според мене...
важното е накрайника да е устойчив на атмосферните влияния.....
е ако сложиш от ония светещитееееее.......хъхъхъхъ.....
Ае късмет.....

- Вангел
- Автомобил:
- Двигател:
квото и да сложиш прасни му една заварка защото мноо мноо не може да се разчита на стандартното захващане три болтчета с нарязана резба на тръба със стена 2 мм.....
някакси слабичко ми се вижда......
ако си намеря някав накрайник на пътя ше се сетя за тебе....ако не го капнеш на няколко места де(завариш)!!!!
някакси слабичко ми се вижда......
ако си намеря някав накрайник на пътя ше се сетя за тебе....ако не го капнеш на няколко места де(завариш)!!!!
- auubau
- Автомобил:
- Двигател:
Грешно гърне трябва да е с две.http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3708260това кадето ми го дадоха е с една
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”