...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: :-)

Мнениеот georgipass » Съб 18 юни 2005 16:30

SSivanov написа:
zaio_baio написа:Един съвет марангони недей взима - моите са такива - едва изкараха 25 000 км - нямат почти никакво износване но се накривиха страшно много и трябваше да ги изхвърля. Просто не са за нашите пътища - дупките им разказват играта.

Е па по голяма глупост от това не съм чувал (ПРОСТО НЕ СИ СЛУЧИЛ ИЛИ САТИ ГИ ПРОДАЛИ ДЕФЕКТНИ)
2г голф2 с гуми марангони продаден новия собственик още 2
20-25хил км на година
още 5 познати човека с такива гуми и няма проблем. Купували сме ги заедно за по голяма отстъпка.

Тук има повече дупки mhihi Иначе и аз бих се спрял на Дънлоп :wink:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Съб 18 юни 2005 16:46

SSivanov написа:
zaio_baio написа:Един съвет марангони недей взима - моите са такива - едва изкараха 25 000 км - нямат почти никакво износване но се накривиха страшно много и трябваше да ги изхвърля. Просто не са за нашите пътища - дупките им разказват играта.

Е па по голяма глупост от това не съм чувал (ПРОСТО НЕ СИ СЛУЧИЛ ИЛИ САТИ ГИ ПРОДАЛИ ДЕФЕКТНИ)
20-25хил км на година
още 5 познати човека с такива гуми и няма проблем. Купували сме ги заедно за по голяма отстъпка.

Принципно в този ценови диапазан и аз не харесвам Марангони, Кумхо ако си намериш Мемфисе, по-добре. А Дънлоп, Пирели, Мишлен са вече висш пилотаж, като от трите определено Пирели в летните гуми са Нумеро уно. :wink: , Лично аз мисля да си взема пирели, те цените им с тази отстъпка стъпват малко повече от Марангони, Кумхо, Ласа....за 2-3 лв няма да се циганя сега. :twisted:

Потребителски аватар
zaio_baio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zaio_baio » Съб 18 юни 2005 18:13

SSivanov написа:

20-25хил км на година

E па и аз по голяма глупост от това несъм чувал - гумите си ги купих от Германия като взех колата - там дефектни гуми продават по-малко от колкото тук в БГ...... мисля.

Kind Regards
ZB

Flatmo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Flatmo » Съб 18 юни 2005 18:54

vw_golf_2_Memphis написа:ако сложа алуминиеви 100% ли трябва да слагам някви си там втулки...на централния отвор майче... :roll:
от къде да взема такива?
скъпи ли са

Не ти трябват никакви втулки просто търсиш джанти 4х100мм и централен отвор 57мм. Ако намериш джанти от някакъв опел да знаеш че централния отвор е 56,5мм. аз това не го знаех и като ми ги сложиха не питай после как съм ги смъквал от колата с една голяма греда и 5кг. чук. После ги минах с една пила и заспаха.

Потребителски аватар
ЧАНДЛЪР БИНК
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ЧАНДЛЪР БИНК » Съб 18 юни 2005 21:39

zaio_baio написа:
SSivanov написа:

20-25хил км на година

E па и аз по голяма глупост от това несъм чувал - гумите си ги купих от Германия като взех колата - там дефектни гуми продават по-малко от колкото тук в БГ...... мисля.

Kind Regards
ZB

Сигурно и ако не си вземеш бият (НАВСЯКАДЕ ИМА МЕНТЕТА)

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Нед 19 юни 2005 12:29

имам зимни корморан и съм ултра-доволен. летните не съм ги пробвал.
ако не си милионер замени си железните 13ки за железни 14 и си купи 4 нови еднакви гуми независимо от марката. моите летни за Малоя с 2 канала по средата и са ок, макар че следващите ми гуми ще са унироял тва е за мен най-яката гума от личен опит ти казвам.

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Нед 19 юни 2005 14:35

Мемфисе, ако марангоните са Трио, забрави ги - предните са ми такива, уж са меки, а спирането е ужас... Чудя се какво да ги правя. Една идея - Малоя футура примато - евтина гума, много ми я хвалят, но не знам дали я има в размер 13".

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Нед 19 юни 2005 15:20

Е, добре. На фона на всички препоръки - ето я и моята: всесезонни гуми Vredestein Quatrac 2. Колеги са ги пробвали на сняг - държали са се супер. Аз имам опит с тях на мокро и на сух път - чудесни са.

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Нед 19 юни 2005 16:51

SAWA* EFFECTA
175/70 R 13 68.00 лева

EFFECTA е атрактивна лятна гума с отлично сцепление както на суха, така и на мокра настилка, с привлекателен външен вид на шарката на протектора и на страниците на гумата.Осигурява много удобно, безопасно и икономично пътуване.
Новата модификация EFFECTA+ използва сместа, от която се изготвя успешната гума на GOODYEAR – GT-2.
Изображение

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DEBICA* PASSIO
175/70 R 13 60.00 лева

Нова гама стандартни летни гуми , която е създадена , за да осигури отлично управление, както по добра , така и по лоша пътна настилка.
Тази гума може да бъде монтирана на малки , компактни и среден клас автомобили .

Изображение

* SAWA Словения и DEBICA Полша са собственост на GOODYEAR
и произвеждат стари негови модели(3~4 годишни :wink: )
Лично аз зимата останах много доволен от Ескимо3 на SAWA

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Нед 19 юни 2005 18:02

vw_golf_2_Memphis написа:ако сложа алуминиеви 100% ли трябва да слагам някви си там втулки...на централния отвор майче... :roll:
от къде да взема такива?
скъпи ли са

фтулки се слагат когато отвора на джантата е по-голям от главината на колата,не са скъпи - около 5 лв е едната!

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Съб 02 юли 2005 18:53

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 13:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Нед 03 юли 2005 11:20

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 13:27, променено общо 1 път.

ghefa
Автомобил: transporter 3 doka
Двигател: ky 1987
Контакти:

Мнениеот ghefa » Нед 03 юли 2005 17:12

колега ако имаш пьт кьм морето ако иска6 може да трампим моите 14 от голф за твоите 13!

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Нед 03 юли 2005 17:16

...

Потребителски аватар
Mega75
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Mega75 » Нед 03 юли 2005 17:19

Защо така бре колега? Аз карам 3-та кола с Марангони и съм супер доволен. До сега не съм имал проблеми с гумите. Само газ и спирачка. Сега на Венто-то даже съм с 15-ки? Не знам може би трябва да бягаш повече от огроминте дупки, защото даже големи дупки не им пречат?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”