Извинявам се за двоен пост..... но чаках снимките да се качат:
На печелившите честито!!!! Да спомена, започнах към 7 часа привечер, понеже трябваше на един красив Пасат 3BG да му се регне малко waste-a че свиреше.... както и да е ще видите и Пасатко, много хубав....
....да не си забравя мисълта и да не ме чуе Vaskoto1 - Ма мноо ме бива да разглабям (чупя и троша) разни работи!!!
Радиатора на климатика е дъгообразен и все едно някой е стрелял с бренекета по него. Оказа се че радиатора на двигателя не е спукан а имал няква тапа дето се прокъсала и тече (Колко му е, похарчихме 300лв за нов без да има нужда).
Малко новини: Решихме колата да е смъкната 60/40 за да може все пак да остане нещо от новата броня! Окачването ще е FK, но няма да са coilover-и. Седалките са избрани, скоро ще им правим тест да видим как ще стоят (пак FK). Задната седалка остава, но само за двама човека (спортна задна седалка виждалили сте?) Утре трябва да си досмъкна двигателя от купето и да се разпарчатоса, че и там не е една беля! Всички тръби и маркучи ще изчезнат и ще бъдат заменени от неръждавейка и силикон
Ми май тва е за сега, разбира се че доста неща ви спестих, ма тях ще ги видите в процес на работа, а някои чак на края (леле, ще ме линчуват в тоя форум ако им кажа че колата ще е напълно готова чак на пролет)