dready написа:По добре на хората в устата отколкото в краката.
Точно така колега. Подкрепям на 100 %. По добре на такива хора в устата blow job banana banana banana
така си е те тези комплексари тайничло искат да имат голф но понеже нямат ги плюят и ако ги питаш за какво и те немогат да ти кажат.Spectre™ написа:Ми пичовете сигурно карат някои стари бриджки и все дишат на другите прахта, а тъй като VW е най-разпространената марка и по специално ГОЛФ, много ама много ги е яд. Ма то на такива комплексари не трябва да се обръща внимание.
Браво пич разбил си го тотално на практика си му показал 'от каде изгрява слънцето' а като слезе не поиска ли и той да направи едно кръкче с голфа да се понакефи и тойSpectre™ написа:Оня ден един СДУХАН ТИП от работата ми вика, "ти прочете ли дтатията за това как ГОЛФОВЕТЕ достигат светлинна скорост...." - Викам не съм и не ме интересуват такива простотии.. Ма той реши да ми разкаже...... И аз кат ме хвана нервата, го хванах за ушите и айде към магистрала Хемус, и му показах как Голф 1,6 вдига и хвърчи със някъде 180 км.... Беше се посрал като слезе от колата.... И му викам сега си представави такава към 2,0 кубика 16 вентила GTI.. към 150 коня.... И от тогава нищо не смее да каже нещастника.... А той си кара една разбита Опел Вектра и много го е яд, ама само с яда ще си остане.....![]()
vasstop написа:amazonka написа::D ....
Интересното тук, е че собствениците на Голф не мразят другите коли, но пък притежателите на други коли мразят "Голфаджийте".
Be well!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта